Bio je jedan od najboljih blokera NBA, radi droge izbačen iz lige, a sad se vraća nakon pet godina

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 29.06.20. | 09:21

Ima li neki roster kojem bi on bio dobra nadopuna?

Zadnji put kada je Larry Sanders strašio protivnike koji su htjeli prići obruču njegove momčadi, to je bilo u proljeće 2017.

No ni tad, u dresu Cleveland Cavaliersa, ovaj centar nije pružao partije ni blizu onima u Milwaukee Bucksima, napose sezoni 2012./2013. kada je uz desetak poena i 9.5 skokova bilježio i 2.8 blokada po utakmici.

Međutim nekoliko sezona potom ušao je u probleme, odnosno pao je testove na drogu te je isto tako prolazio kroz psihičke probleme.

No kako se čini, 211 centimetara visoki igrač nije još uvijek spreman zauvijek objesiti tenisice o klin:

„Stvari su se promijenile. Još uvijek sam mlad, osjećam da sam na svom vrhuncu i da svakako mogu doprinijeti.“, ustvrdio je Sanders kojemu je još uvijek tek 31 godina.

„Sve što želim je igrati košarku i probati dati svoj obol, prije svega obrambeno. To bi mi bilo idealno iz ove perspektive.“

Trenutno je angažiran u radu jedne kompanije koja proizvodi medicinske proizvode na bazi konoplje, a jamči da su takova idealna i za sportaše poput njega.

Bilo kako bilo, nadamo se da je Sanders svjestan koliko se NBA rapidno promijenila od vremena kada je on bio faktor, odnosno koliko je od centara traženi set vještina… mutirao.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">Larry Sanders last appeared in the NBA back in 2017. <a href="https://t.co/sKqvlzJgjC">https://t.co/sKqvlzJgjC</a> <a href="https://t.co/vtJ28lml2R">pic.twitter.com/vtJ28lml2R</a></p>&mdash; theScore (@theScore) <a href="https://twitter.com/theScore/status/1277334546422390792?ref_src=twsrc%5Etfw">June 28, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(foto: USA TODAY Sports/Reuters)


Tagovi

NBALarry SandersMilwaukee BucksCleveland Cavaliers

Ostale Vijesti