VIDEO: Lovre Kalinić ponovno sjajan na golu Genta! Sačuvao mrežu netaknutom protiv vodećih!

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 29.01.17. | 17:50

Hrvatski čuvar mreže, Lovre Kalinić zabilježio je novi odličan nastup u svojoj novoj momčadi.

Njegov Gent je u 24. kolu belgijskog prvenstva pred domaćim navijačima s 2:0 svladao vodeći Club Brugge. Lovre Kalinić je od prve minute branio na golu Genta i sačuvao je mrežu netaknutom. Ovo je bivšem vrataru Hajduka, koji je za tri milijuna eura stigao u Belgiju, treća utakmica u redovima Genta i treći nastup bez primljenog pogotka.

<iframe frameborder="0" width="640" height="360" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x59zqdy" allowfullscreen></iframe><br /><a href="http://www.dailymotion.com/video/x59zqdy_gent-club-brugge-2-0-all-goals-jupiler-league-29-01-2017_sport" target="_blank">Gent - Club Brugge  2 - 0  All Goals Jupiler...</a> <i>by <a href="http://www.dailymotion.com/meteoalex1" target="_blank">meteoalex1</a></i>

Osim toga, njegova je momčad u posljednja tri susreta u prvenstvu ubilježila dvije pobjede i jedan remi. Zasluge idu i hrvatskom čuvaru mreže, koji je pomogao svojoj novoj momčadi da stigne do šestog mjesta u Jupiler League. Ujedno su domaćini vodećem sastavu prvenstva nanijeli prvi poraz nakon osam utakmica bez poraza.

Jupiler League, 24. kolo:

Gent – Club Brugge 2:0 (Kubo 53', Coulibaly 90+3')

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

Rezultati by SofaScore

Tagovi

Lovre Kalinić

Ostale Vijesti