Goran Kovacic/PIXSELL
Goran Kovacic/PIXSELL

Tipovi dana: Rijeka i Osijek slave, imamo najveći tečaj i dvije Germania kombinacije na potencijalne protivnike hrvatskih klubova

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 21.07.22. | 11:05

Imamo tri zicera i dva 'vrijedi probati'.

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+

Fiksevi dana
KONFERENCIJSKA LIGA - KVALIFIKACIJE | 20:30
Rijeka - Djurgarden
ID: 6516026

Nema Rijeka neko veliko iskustvo igranja protiv momčadi iz skandinavskih zemalja, ali posljednji put kad su u sklopu europskog natjecanja morali na sjever Europe, pamte fenomenalno. Tada su bili bolji od Kopenhagena, a sad se nadaju da će svladati Djurgarden s kojim su se sučelili prije nekoliko godina u Portugalu (prijateljski turnir kojeg je Rijeka osvojila). Tadiću i Budicinu je ovo veliki izazov, teško je reći da će sezona biti neuspješna ako se Rijeka ne plasira u Konferencijsku ligu, ali onda moraju znati kako će predsjednik biti prisiljen prodavati one najbolje igrače kako bi zatvorio godišnji proračun. Rujevica će danas gorjeti, ali navodno će doći i popriličan broj švedskih navijača kojima 400 karata neće biti dovoljno. Želimo samo poručiti - sretno, Rijeko!


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (2.6)
Fiksevi dana
KONFERENCIJSKA LIGA - KVALIFIKACIJE | 14:00
Kyzylzhar - Osijek
ID: 6516269

Osijek svoj europski-put otvara u dalekom Kazahstanu, kod hrvatskoj nepoznatog suparnika Kizilžara. Bijelo-plavi su u ovom susretu veliki favoriti, no s momčadi iz Kazahstana nikad ne znaš. Sjetimo se samo Tobola prošle sezone. Ipak, Osijek je bolja momčad od svojeg suparnika koji nije slavio u posljednje četiri utakmice u svim natjecanjima. Bijelo plavi su s druge strane prvenstvo otvorili domaćom pobjedom protiv Gorice. Ovo je ujedno i par iz naše rubrike Germania daje najveće tečajeve.


Klađenje na utakmicu

Tip: 2 (1.85)
Fiksevi dana
KONFERENCIJSKA LIGA - KVALIFIKACIJE | 18:00
Molde - Elfsborg
ID: 6516104

Još jedan par iz naše rubrike Germania daje najveće tečajeve. Norveško-švedski derbi u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu. Molde je vodeća momčad prvenstva Norveške i u ovu utakmicu ulazi u fenomenalnoj formi. Nakon devet uzastopnih pobjeda, uslijedila su dva remija, nakon kojih su uslijedile nove dvije pobjede. Ukupno 11 pobjeda i dva remija u zadnjih 13 utakmica. Molde je dakako veliki favorit protiv devete momčadi Švedske koja nije slavila u posljednje tri domaće utakmice.


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (2)
Fiksevi dana
KONFERENCIJSKA LIGA - KVALIFIKACIJE | 20:00
Sepsi - Olimpija
ID: 6516087

Rumunji (odnosno Mađari) imaju jednu jako zanimljivu priču te njihov klub već kontinuirano raste. Lani su bili sjajni, a njihov vlasnik, koji ima lanac pekara 'Madexport' ove je sezone odlučio dodatno uložiti u momčad. Inače, u Sepsiju (mađarski naziv za grad Svetog Jurja) živi veći broj mađarskog stanovništva, a svojevremeno je tamo umalo završio i Ante Vukušić koji je zato vjerojatno i najbolje dane svoje karijere proveo u Olimpiji gdje je igrao prije odlaska u Rumunjsku (FCSB). Inače, Olimpija se – navodno – malo stabilizirala od svega što se događalo prije mjesec dana, ali budući da u spomenutom klubu vlada kaos već godinama, teško je razaznati kad je kod njih dobro, a kad loše. Ovu utakmicu ćemo gledati jer je riječ o potencijalna dva protivnika Rijeke ako oni svladaju Šveđane. Odlučili smo se za Germania kombinaciju od dvoznaka na domaćine i 2-3 gola na utakmici.


Germania kombinacije

Tip: 1X i 2-3 (2.4)
Fiksevi dana
KONFERENCIJSKA LIGA - KVALIFIKACIJE | 21:30
Guimaraes - Puskas Ak.
ID: 6516048

Još jedna utakmica koju pratimo zbog 'naših'. Ovo je sudar dva potencijalna protivnika Hajduka, stoga će sigurno Valdas Dambrauskas poslati svoje skaute prvo u Portugal, a onda u Mađarsku. Bit će to prava utakmice, riječ je o sjajnim momčadima i ne sumnjamo da je pred nama prava poslastica. Inače, Borevković je ljetos stigao baš iz Vitorije u Hajduk, stoga on sigurno zna sve moguće o klubu. S druge strane najveću opasnost kod gostiju predstavlja Jakov Puljić pa treba vidjeti kome će danas više 'biti dan'. Ovdje igramo Germania kombinaciju - pobjeda domaćina i najmanje dva gola na utakmici!


Germania kombinacije

Tip: 1 i 2+ (1.87)

Tagovi

Tipovi danaGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dankladionice

Ostale Vijesti