REUTERS/Matthew Childs
REUTERS/Matthew Childs

Tipovi dana: Pregršt gemova u finalu Wimbledona, domaćini uspješni u Bugarskoj, Norveškoj i Švedskoj

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 10.07.22. | 11:03

Odabrali smo nekoliko zanimljivih prijedloga.

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+

Fiksevi dana
GSM WIMBLEDON - trava | 15:05
N.Đoković - N.Kyrgios
ID: 6498056

Ni manje ni više nego spektakl. Nole je favorit, to svi znamo, ali Kyrgios je nevjerojatno opasan, igra odlično, a činjenica da se 'prošetao' u polufinalu mu je sigurno jako dobro došla jer je energetski puno svježiji od Đokovića. U posljednja dva međusobna ogleda je slavio Australac, ali ti mečevi igrali su se na tvrdoj podlozi. Novak je u polufinalu loše startao i sjajno završio, samopouzdanja mu ne nedostaje, a antagonizam između ova dva tenisača dodatno će 'nabrijati' atmosferu. Očekujemo čudesan meč i više od 39.5 gemova.


Zbroj gemova meč

Tip: više (1.85)
Fiksevi dana
BUGARSKA 1. LIGA | 20:00
CSKA Sofia - Arda Kardzhali
ID: 6496483

Počinje prvenstvo i u Bugarskoj. CSKA je na pripremama igrao po principu toplo-hladno, lake protivnike su svladali, a one malo teže ipak nisu uspjeli. Arda je u posljednje dvije pripremne utakmice poražena, a domaći sastav bi, vođen velikom vojskom navijača, danas trebao do sva tri boda, ali prva kola su uvijek čudna… Ipak, igramo na domaćina i najmanje dva pogotka na utakmici.


Germania kombinacije

Tip: 1 i 2+ (1.72)
Fiksevi dana
BUGARSKA 1. LIGA | 17:30
Lok. Sofia - Cherno More
ID: 6496360

Gosti su u jako dobroj formi, stoga se danas na njih gleda kao favorite. Utakmica se igra na Nacionalnom stadionu Vasil Levski, očekujemo dobru atmosferu, a ne bi nas iznenadila ni dobra i efikasna utakmica. Posljednji put, na ovom stadionu, ova dva sastava sučelila su se krajem veljače ove godine, a Černo More je onda slavilo s velikih 3:0. Danas ipak vjerujemo domaćinima te igramo dvoznak na momčad iz glavnoga grada.


Dvoznak

Tip: 1X (1.73)
Fiksevi dana
ŠVEDSKA 1. LIGA | 15:00
Elfsborg - AIK Stockholm
ID: 6496387

Par iz naše rubrike Germania daje najveće tečajeve. Švedska liga je u zamahu, pred nama je 13. kolo, a domaći sastav je danas blagi favorit zbog jako dobre forme, dok su zbog jako loše forme, AIK-ovci ispustili vodeće mjesto u tamošnjem prvenstvu. Elfsborgu puno znači dobra forma Alma koji je zasad skupio pet pogodaka i četiri asistencije, dok je najbolji strijelac gostiju Olsson koji je zabio gol manje od kolege sa suprotne strane. Zbog izjednačenog karaktera obje momčadi, u ovom dvoboju igramo čisti X.


Klađenje na utakmicu

Tip: X (3.7)
Fiksevi dana
NORVEŠKA 1. LIGA | 18:00
Valerenga IF - Kristiansund
ID: 6496204

Još jedan par iz naše rubrike Germania daje najveće tečajeve. Iako su oba kluba u zoni ispadanja domaćini su u boljoj poziciji. Imaju 11 bodova dok su gosti na samo jednom u deset utakmica. Gosti imaju gol razliku 7:22, a uspjeli su samo jednom remizirati što nije bio slučaj u zadnjih pet utakmica gdje bilježe samo poraze. Nisu ni domaći puno bolji, ali dovoljno da bi im vjerovali da će danas prekinuti niz bez pobjede.


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (1.55)

Tagovi

prijedlozi i tipoviTipovi danatipovi za klađenje

Ostale Vijesti