Tipovi dana: Nijedna pobjeda domaćina, a s dvadesetkom možete do tisuću kuna

Vrijeme Čitanja: 6min | ned. 28.06.20. | 09:33

Požurite u Germania Sport kladionicu, ovo je listić kojeg se jednostavno isplati odigrati.

NOGOMETNI TIP 17:00 Leicester – Chelsea (Klađenje na utakmicu, tip 2, tečaj 2.50)

Leicester i Chelsea također igraju svoju utakmicu četvrtfinala FA kupa. Gosti su u sjajnoj seriji od pet utakmica bez poraza, a kvalitetu su pokazali u prošlom kolu Premier lige kad su pobjedom nad Cityjem omogućili Liverpoolu naslov prvaka. Lisice su crna mačka za Chelsea, Londonski klub na pobjedu protiv današnjih rivala čeka šest utakmica, no i Leicester je uzeo samo jednu u tom razdoblju. Drugim riječima i danas nas očekuje napet dvoboj u kojem bi nijanse mogle odlučivati polufinalista. Mi vjerujemo da bi ipak gosti mogli biti ti koji će doći do pobjede, a razlog tomu je dobra forma u kojoj se nalaze.

NOGOMETNI TIP 17:00 Villarreal – Valencia (Klađenje na utakmicu, tip X2, tečaj 1.85)

Izravan obračun za mjesto u Europi, ali na njihovu žalost ne radi se o Ligi prvaka. Žuta podmornica drži odlično 6. mjesto i ima dva boda više od Valencije, koja je, sukladno bodovnoj razlici, dva mjesta slabije plasirana. Otkako se La Liga nastavila, Villarreal ima sjajn učinak od tri pobjede i jednog remija, dakle samo su dva boda propustili uzeti. Valencia je u puno slabijem izdanju i dosta se muče. Tek četiri od 12 bodova, a uz to im ovo gostovanje dolazi nakon što ih je porazio Eibar. Da situacija bude još teža, neće im igrati Coquelin, Diakhaby, Mangala, Garay i Piccini, tako da je jasno zašto su autsajderi u ovom susretu. No, sigurno će ih napuniti samopouzdanjem činjenica da su dobili četiri posljednja dvoboja protiv današnjeg domaćina. Za kraj dodajmo još jedan kladioničarski podatak – od četiri utakmice odigrane nakon pauze, obje su momčadi samo po jednom upisale tip 'oba daju gol' pod dobitnu kombinaciju, tako da bi možda to moglo proći i danas. Mi ćemo se u konačnici odlučiti na još jedan X2. Zašto? Teško nam je to objasnit, ali vjerujemo d Šišmiši danas neće biti poraženi, usprkos svim problemima i usprkos tome što je Villareal dobra momčad. Idemo na osjećaj pa kud puklo…

NOGOMETNI TIP 17:15 Milan - Roma (Klađenje na utakmicu, tip X2, tečaj 1.55)

Derbi dana u Italiji se igra na San Siru. Pratimo momčadi koje hvataju europske kupove, no u oprečnom smjeru. Naime, Roma je još u igri za 4. mjesto koje joj bježi šest bodova, dok je Milan tek na 8. poziciji, ali s tri boda manje od Napolija koji drži 6. mjesto i Europa ligu. Zanimljivo, od zadnja četiri susreta ovih rivala na San Siru, čak je tri puta slavila Roma. Što se izostanaka tiče, Milan će biti bez Ibrahimovića, Kjaera i Mussachija, dok će Vučica biti lišena usluga Lopeza. Prateći ishode u zadnjih pet susreta ovih klubova, možemo primjetiti kako je priličan zicer oklada da neće biti više od dva ili tri gola. S druge strane, mi ćemo danas odigrati kako gost neće biti poražen, a povrh toga očekujemo i mali broj pogodaka.

NOGOMETNI TIP 19:30 Newcastle - Manchester City (Pobjeda u oba poluvremena, 2 i 2, tečaj 2.10)

Manchester City je kapitulirao u prvenstvu, no sad imaju priliku uzeti FA kup. Da bi to ostvarili prvo moraju izbaciti Newcastle i to na St. Jamesu. Svrake su u dobroj formi, u nizu su od pet utakmica bez poraza i zasigurno će biti tvrd orah. Dokaz tome je i međusobna utakmica u Premier ligi ove sezone kad su na svom stadionu oteli bod favoriziranim Građanima. No, kvaliteta je na strani Cityja i bilo bi pravo iznenađenje da ih ne vidimo u polufinalu. Ukoliko famozni šeik uistinu preuzme Newcastle, ovo bi jednoga dana mogao biti „money derby“, ali danas je ovo sve samo ne derbi i zato vjerujemo da će Pepova momčad lako do nove pobjede s kojom će doći do polufinala FA kupa.

NOGOMETNI TIP 19:30 Udinese – Atalanta (Klađenje na utakmicu, tip 2, tečaj 1.45)

Udinese na svojoj Dacia areni dočekuje Atalantu u sklopu 28. kola talijanske Serie A. Domaćini su trenutno na 15. mjestu sa samo tri boda više od zone ispadanja. Za pobjedu ne znaju već osam kola, ali u posljednjih pet kola imaju tek jedan poraz. Atalanta nastavlja oduševljavat nogometni svijet. Igraju atraktivno s puno golova i ne ispuštaju mjesto koje vodi u Ligu prvaka gdje bi trebali igrati dvije godine zaredom. U nizu su od pet pobjeda zaredom, a sedam bez poraza. Snagu su pokazali u prošlom kolu kad su dobili Lazio te ih udaljili od borbe za titulu. U međusobnim susretima gosti iz Bergama imaju četiri pobjede zaredom, a posebno je upečatljiva prva ovosezonska kad su im uvalili čak sedam komada. Kladionice i danas Atalantu stavljaju u ulogu favorita, no oni to trebaju opravdati na terenu. Bilo kako bilo, sve osim pobjede gostiju danas bi bilo veliko iznenađenje pa ćemo i mi tako odigrati čistu dvojku na momčad iz Bergama

NOGOMETNI TIP 21:45 Parma – Inter (Klađenje na utakmicu, tip 2, tečaj 1.65)

Parma na svom Ennio Tardiniju dočekuje Inter u sklopu 28. kola talijanske Serie A. Parma igra sjajno ove sezone, nakon 27 kola su na sedmom mjestu sa samo tri boda zaostatka za Napolijem i mjestom koje vodi u Europsku ligu. Inter je s druge strane dugo bio u borbi za naslov, no porazi od Lazija i Juventusa te remi protiv Sassuola u zadnjem kolu su ih udaljili od željenog cilja. U prvom međusobnom dvoboju ove sezone vidjeli smo podjelu bodova rezultatom 2:2, no Inter je posljednji put odnio sva tri boda s ovog stadiona, a kladionice ga i danas stavljaju u veliku ulogu favorita. Stoga nema nikakve sumnje, Parma je opasan klub, imaju kvalitetu za „iznenaditi“, ali Conte je majstor ovakvih utakmica i zato vjerujemo da će njegova momčad u konačnici slaviti. Tipujemo na „duju“, sve ostalo bilo bi veliko iznenađenje

NOGOMETNI TIP 22:00 Espanyol – Real Madrid (Klađenje na utakmicu, tip 2, tečaj 1.45)

Od 22:00 sata na rasporedu je susret 32. kola španjolske La Lige između Espanyola i Real Madrida. Domaćini su u grčevitoj borbi za opstanak, trenutno su na zadnjem mjestu, a spas im bježi velikih osam bodova. Real je u mrtvoj utrci s Barcelonom, koja je kiksala protiv Celte te Kraljevski klub s eventualnom pobjedom ima priliku pobjeći dva boda. Da je situacija drugačija i Espanyol sigurniji zasigurno bi odigrali mekšu utakmicu i tako odmogli mrskoj Barci, no svaki bod im je bitan te će nastojati skupo prodati kožu. U međusobnim utakmicama Real je dominantan, u nizu su od tri pobjede i vrlo vjerojatno će danas upisati i četvrtu. Zidane večeras ne može računati na usluge Luke Modrića, koji odrađuje kaznu tri žuta kartona, kao i Reinera, Mendyja, Lucasa i Jovića. Sve je jasno, Barca je kiksala, Real mora do pobjede, a mi vjerujemo da će to i napraviti. Nećemo biti „pohlepni“, danas tipujemo samo na pobjedu gostiju, iako bi realno bilo da ovakve utakmice završe s nekoliko pogodaka prednosti u korist kraljevske momčadi.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: ALBERT GEA / Action images)

 


Tagovi

prijedlozi i tipovitipoviTipovi danatipovi za klađenjebet infobet vodič

Ostale Vijesti