Miroslav Lelas/PIXSELL
Miroslav Lelas/PIXSELL

Tipovi dana: Imamo sjajan tečaj na Hrvatsku i Francusku, kao i na X (16.5) u košarci!

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 10.06.22. | 13:43

Evo što vam preporučamo danas.

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima, a možda vam i osigurati mjesto u Germania avionu za Katar. Tečajevi su bili aktualni u vrijeme pisanja teksta, ali su podložni promjenama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+

Fiksevi dana
ATP STUTTGART - trava | 15:20
N.Kyrgios - M.Fucsovics
ID: 6448753

A evo i jedan standardni par iz naše rubrike Germania daje najveće tečajeve. O talentu australskog tenisača ne treba trošiti riječi. Kad želi, može pobijediti baš svakoga, a ako mu bude dan, mađarski tenisač mogao bi biti rutinski pometen. No, u njegovom slučaju postoji dobro znan problem – glava. Ako mu voda ne bude išla na mlin, lako se raspadne, ali posljednje vrijeme Nick igra sjajan tenis stoga je jasno zašto je favorit u meču protiv tenisača koji je za 23 pozicije bolje rangiran od njega na ATP-ovoj ljestvici. Očekujemo sjajan meč, a spektakl je uvijek zagarantiran kad je Nick na terenu. Germania je spremila sjajan tečaj na njega, mi ga nećemo propustiti.


Klađenje na meč

Tip: 1 (1.55)
Vrijedi probati
LIGA NACIJA A | 20:45
Danska - Hrvatska
ID: 6448460

Sve o hrvatskom gostovanju na Parkenstadionu u Kopenhagenu imate na našem portal zadnjih nekoliko dana, ali vrijedi ponoviti da Zlatko Dalić planira odmoriti čarobni trojac iz veznog reda, Modrića, Brozovića i Kovačića, tako da će priliku dobiti Vlašić, Jakić, Pašalić i Sučić, a očekuje se i debi srednjeg braniča Josipa Šutala. Danci nakon dvije uzastopne pobjede u gostima žele nastaviti niz pred svojim dinamitnim navijačima, ali neće na Parkenu manjkati ni Hrvata. Velik ispit za kombiniranu postavu Vatrenih, ali eto prilike debitantima da se nametnu. Igramo Germania kombinaciju - dvoznak na Hrvatsku i dva do šest golova na utakmici


Germania kombinacije

Tip: X2 i 2-6 (2.55)
Fiksevi dana
LIGA NACIJA A | 20:45
Austrija - Francuska
ID: 6448442

Austrijanci su dobro startali pod novim izbornikom Ralfom Rangnickom, protutnjali su Osijekom iako su mogli gubiti već nakon prvog poluvremena, no završilo je 0:3. Protiv Danaca u Beču, pak, s jednosatnom odgodom zbog nestanka struje, poraženi su 1:2, a sad na isti stadion, Ernsta Happela dočekuju Francuze, koji su nakon za njih neočekivanog domaćeg poraza od Danaca remizirali s Hrvatima i imaju samo jedan bod. Kakos u Francuzi branitelji naslova u ovom natjecanju, treba im svih šest bodova u preostale dvije lipanjske utakmice, a kako je na Poljudu Didier Deschamps odmarao Karima Benzemu i Kyliana Mbappea, ako su se oporavili, mogli bi startati i onda nek' je Austrijancima Bog na pomoći… Tečaj od 1.85 na pobjedu Francuske? Reklo bi se da bi bili ludi kada ga ne bi iskoristili...


Klađenje na utakmicu

Tip: 2 (1.85)
Vrijedi probati
HRVATSKA LIGA ZA PRVAKA | 19:00
Cibona - Zadar
ID: 6448777

Finale sezone. Doslovno. Peta utakmica finala prvenstva Hrvatske u košarci. U četiri prethodne utakmice finala obje momčadi upisale su po jednu pobjedu. Zanimljivo, gosti su slavili u prvim utakmicama serije u Zagrebu i Zadru, a domaćini su uzvratili u drugoj. Očekuje nas izjednačena utakmica dva izjednačena protivnika. Ciboni dajemo blagu prednost zbog domaćeg terena. No, ovo je majstorica finala! Tu pravila i favorita nema. Prema tome, zbog izjednačenog karaktera obje momčadi, neizvjesnih dosadašnjih utakmice, ovdje smo se odvažili odigrati - neriješeno.


Klađenje na utakmicu

Tip: X (16.5)
Fiksevi dana
KVAL. ZA EP (M) DO 21 GOD | 17:00
21/Finska - 21/Norveška
ID: 6448874

Cijela Hrvatska navija za Finsku budući da ukoliko danas domaćin bude slavio, Igor Bišćan i njegovi izabranici idu direktno na Euro U21. U suprotnom, postoji mogućnost da plasman na isto moramo ostvariti putem dodatnih kvalifikacija. Norvežani su, doduše, u ovom ogledu blagi favoriti, ali u skandinavskom okršaju Finci sigurno neće ništa pokloniti gostima. Dvije najveće zvijezde mladih Norvežana su napadači, Larsen i Botheim, pa se tako gosti nadaju da će oni danas biti 'na radnoj temperaturi'. Ovdje igramo 'zicer' - oba daju 3+.


Oba tima daju gol

Tip: gg i 3+ (1.65)

Tagovi

Tipovi danaGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dankladionice

Ostale Vijesti