Brad Penner /  USA TODAY Sports
Brad Penner / USA TODAY Sports

Tipovi dana: Golijada Španjolske i prolazak Brookylna...

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 19.06.21. | 11:23

Puno neizvjesnosti, no zato je i nagrada izdašna...

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima. Tečajevi su bili aktualni u vrijeme pisanja teksta, ali su podložni promjenama.

Fiksevi dana
EUROPSKO PRVENSTVO (M) | 15:00
Mađarska - Francuska
ID: 5655397

Sjećamo se kako je Hummels svojim nesretnim autogolom osigurao tri boda za Trikolore u prvom kolu. Deschampes sada ima lakši zadatak, jer Mađari su veliki autsajderi ove skupine smrti. Pogotovo kad će sutra izaći pred MbappeaGrizmannaBenzemu i ostale. Francuska danas ide potvrditi prolaz u drugi krug, kako bi mirno dočekali zadnje kolo protiv Portugala. Očekujemo agresivne Trikolore, hendikep pobjeda na Francusku.


Hendikep pobjeda

Tip: 2 (1.85)
Vrijedi probati
EUROPSKO PRVENSTVO (M) | 18:00
Portugal - Njemačka
ID: 5655405

Poslie poraza od Francuske u prvom kolu (2:0), Nijemcima je sudar sa Portugalom „biti ili ne biti“. Ukoliko izgube, Elf može polako tražiti let za domovinu, jer nije baš za očekivati da će Mađarska iznenaditi Trikolore. Uostalom, u posljednjih 30 godina Portugal ima samo jednu pobjedu nad Njemačkom i to baš na Europskom prvenstvu 2000. kada je bilo 3:0. Sada će strahovati od Ronalda koji se sa dva gola u prvoj rudni odmah istaknuo kao prvo ime branitelja naslova. Teška utakmica za prognozirati, no vrijedi probati odigrati neodlučen ishod. Velika želja oba tima mogla bi se jednostavno – poništiti.


Klađenje na utakmicu

Tip: X (3.4)
Fiksevi dana
EUROPSKO PRVENSTVO (M) | 21:00
Španjolska - Poljska
ID: 5655412

Očekuje se od prvih violin Furije (MorataMoreno), ali i ostatka tima da profunkcioniraju protiv Poljske. Na to nas upućuje tradicija. Do sad su se sreli deset puta a na svakoj utakmici su Španjolcu tresli mrežu barem jednom. Valja naglasiti da je čak osam utakmica bilo iz sfere prijateljskih ogleda, a Španjolska je u pet utakmica sačuvala svoju mrežu netaknutom. Dakle, Poljacima ostaje pokušati ne izgubiti. Nakon festival promašenih šansi, vjerujemo da će Španjolska večeras “proraditi”. Vrijedi probati igrati veliki zbroj golova.


Zbroj golova na utakmici

Tip: 3+ (1.75)
Vrijedi probati
NBA - Play Off | 02:30
Brooklyn - Milwaukee
ID: 5655951

Milwaukee je na prošloj utakmici izjednačio na 3:3 u pobjedama s brutalnih 104:89. Brookly je prije toga bio bolji pri rezulatatu 114:108. Dakle, Netsi su ekipa koja je pokazala veliku oscilaciju igre, uprkos Durantovih 38 pogodaka, 11 skokova i tri asistencije. Vjerujemo da će domaći ovoga puta igrati čvršće u svom reketu, kako se ne bi ponovilo da jedan Chris Midleton sa 38 pogodka, 10 skokova i pet asistencija bude zvijezda utakmice.Isto tako, vjerujemo da će proći dalje. No, neće ova utakmica proći bez grižnje noktiju..


Konačan rezultat

Tip: 1 (1.85)
Fiksevi dana
ATP HALLE - trava | 14:35
F.Auger - U.Humbert
ID: 5656909

Preporođeni Kanađanin igra tenis života otkako se ATP prebacio na travnatu podlogu. Rušio je Felix ovoga tjedna i velikog Federera, a sad ga u polufinalu čeka iskusni Francuz Humbert. Dvojac se do sad susreo samo dva puta, omjer je 1:1. Posljednji put smo ih gledali u Stuttgartu prije tjedan dana, slavio je Kanađanin. Vjerujemo u formu, predlažemo pobjedu Augera.


Klađenje na meč

Tip: 1 (1.6)

Tagovi

Tipovi danaGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti