Tipovi dana: Najisplativiji tečaj danas 2,30

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 19.04.20. | 11:58

Naš današnji odabir.

NAPOMENA: U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima. Tečajevi su bili aktualni u vrijeme pisanja teksta, ali su podložni promjenama.

NOGOMETNI TIP 14:00 CSKA POMIR DUŠANBE – LOKOMOTIV PAMIR (tip 1, tečaj 2,00)

CSKA nije dobro počeo sezonu i već je upisao dva poraza, dok je Lokomotiva uzela četiri boda iz dva kola. Ovi klubovi se nikada nisu sreli na terenu CSKA u službenim utakmicama, ali favorit je jasan - CSKA je u svim ligama među favoriziranijim klubovima, jer je uglavnom riječ o bivšim vojnim klubovima, pod protektoratom vlasti bivšeg sistema postkomunističkih država. Iako tablica tako ne sugerira, domaćin je favorit i mi stoga tipujemo na jedinicu.

NOGOMETNI TIP  14:00 ALTYN ASYR – K. ASGABAT (tip 1, zbroj golova 4+, tečaj 2,30)

Asgabat je poslije remija na otvaranju sezone slavio u dva prethodna kola, oba puta sa po 1:0. Altyn je odigrao utakmicu manje, ali je u prošlom kolu slavio sa 2:0. U posljednje četiri godine Altyn je odnio pobjedu nad Kopetdagom svaki put! I to samo jednom je bilo manje od tri postignuta gola, a uglavnom je bilo i više od toga. S obzirom na sve izrečeno, smatramo da je najisplativije odigrati jedinicu i zbroj golova od minimalno četiri na utakmici. Tečaj 2,30 se mora uzeti.

ESPORTS TIP 21:00 QUINCY CREW – THUNDER PREDATOR (tip 1, tečaj 1,60)

Quincy Crew dominira od početka nove sezone i vezao je četiri pobjede u Pro Seriji. Thunderi su šarenog učinka i imaju skor 3-2 iz pet okršaja. Ovi timovi se dosad nisu sastajali. Zanimljivo, Quincy je dozvoljavao “set“ protivnicima u dva od četiri meča...

ESPORTS TIP  13:00 INVICTUS GAMING – NEWBEE (tip 1, tečaj 1,10)

Newbee je novu sezonu otvorio s dva poraza, dok je Invictus polovičnog učinka, ali iz četiri odigrana meča. Zanimljivo, Invictus u ovaj susret ulazi poslije poraza od PSG, dok je Newbee slavio, ali u drugom natjecanju. U prethodna četiri duela ovih timova naizmjenično su se nosile pobjede, a posljednji put slavio je Invictus, prije nešto više od tjedan dana.

ESPORTS TIP  15:00 ROX – GAMEBIT ESPORTS (tip 1, tečaj 1,10)

Gamebit u posljednjih pet mečeva ima tri poraza, dok je RoX u duelu prije ovog doživio poraz, ali ništa od toga nije utjecalo da se ovi timovi ne nađu u polufinalu. Poslejdnja dva međusobna duela dobio je RoX, oba su se dogodila u posljednjih mjesec dana.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Reuters)


Tagovi

prijedlozi i tipovitipovi danaTipovi danakladionicabet vodičbet analiza

Ostale Vijesti