Thiem je prvi favorit US Opena

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 09.09.20. | 08:30

Austrijanac jednostavno mora iskoristiti priliku.

TENISKI TIP 02:20 De Minaur – Thiem (Thiem će osvojiti više gemova nego DeMinaur uz navedeni hendikep -5,5, tip 1, tečaj 1,65)

Mladi Australac Alex De Minaur imao je nešto trnovitiji put do četvrtfinala. Na tom je putu 28. igrač svijeta svladao nekadašnju veliku nadu svjetskog tenisa a danas veterana Richarda Gasqueta, a poslije u pet setova i odličnog Kachanova, 16. igrača svijeta. Dominic Thiem je treći igrač svijeta i drugi nositelj te, nakon diskvalificiranja Novaka Đokovića, možda prvi favorit turnira. Jedini koji mu je uzeo set na turniru jest Marin Čilić, a s glatkih 3:0 je izdominirao i talentiranog Kanađanina Auger-Aliassimea. Mišljenja smo da će Thiem nastaviti dominaciju pa ćemo tipovati na hendikep gemova 5,5.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Danielle Parhizkaran/Reuters)

 


Tagovi

kladionicakladioničarski danprijedlozi i tipovibet analizabet vodič

Ostale Vijesti