Germania
Germania

Pobijede li Torino (1.75), Atletico Madrid (1.95) i Villa (1.90), donijet će sreću svima

Vrijeme Čitanja: 3min | ned. 21.04.24. | 10:33

Nigdje nećete naći veće tečajeve

Tri nogometa vrijedna gledanja i klađenja. Malo Italije, Španjolske i Engleske. Nije odmor, ni godišnji, ali je ugodan sportski dan koji vam može postati još ugodniji s tečajevima koje vam nudi Germania.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Torino – Frosinone, (15.00) JEDINICA 1,75

Torino je na devetom mjestu sa 45 bodova u 32 utakmice, squadra Ivana Jurića osvojila je bod u posljednjoj utakmici Serie A, remiziravši 0-0 kod kuće protiv Juventusa, produživši svoj niz bez poraza na tri. Frosinone je remizirao 2-2 protiv Napolija na stadionu Diego Armando Maradona u njihovoj posljednjoj ligaškoj utakmici produživši svoj niz bez pobjede na 11 (5 remija, 6 poraza), ostavljajući ih na 18. mjestu sa 27 bodova, jednom iza zone o(p)stanka. Kad su se ove dvije momčadi posljednji put susrele u Serie A, odigrale su 0-0 na stadionu Benito Stirpe u prosincu. Torino za kojeg igra hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić je u posljednje vrijeme bio bolji od Frosinonea, neporažen u zadnjih pet utakmica (4 pobjede, 1 remi)). Frosinone traži svoju prvu ligašku pobjedu u utakmicama između ovih dviju momčadi od kolovoza 2015. Toro ima gol-razliku 11-6 otad.

Aston Villa – Bournemouth, 16.0) JEDINICA 1,90

Nade Aston Ville u Ligi prvaka ponovno su u igri u nedjelju na Villa Parku, ovaj put protiv Bournemoutha koji se nalazi u sredini tablice. Aston Villa je na četvrtom mjestu sa 63 boda, 10 bodova iza prvoplasiranog Manchester Cityja. Petoplasirani Tottenham Hotspur, prvi klub izvan pozicija za Ligi prvaka, zaostaje tri boda za Villom. Aston Villa je dobila posljednju utakmicu Premier lige, 2-0 na Emiratesu protiv Arsenala. Bournemouth je odigrao 2-2 protiv Manchester Uniteda doma u posljednjoj prvenstvenoj utakmici, što ih je stavilo na 13. mjesto s 42 boda. Ove dvije momčadi su odigrale 2-2 u svom posljednjem susretu Premier lige, u prosincu na Vitality Stadiumu.

Alaves – Atletico Madrid (18.30) DVOJKA 1,95

Atletico Madrid pokušat će se oporaviti od razočaranja u četvrtfinalu Lige prvaka kada nastavi svoj put u La Ligi na gostovanju kod Alavesa. Momčad Diega Simeonea trenutno je četvrta na tablici s četiri boda ispred petoplasiranog Athletic Bilbaa, dok je Alaves 14., sedam bodova iznad zone ispadanja. Atletico je dobio pet od posljednjih šest La Liga susreta između ove dvije strane, a Alaves je zabilježio pobjedu od 1-0 u tijekom sezone 2021./22. Alaves će sigurno biti svježiji za ovu utakmicu, ali teško da će uspjeti svladati Atletico.

Oglas

Najveći tečajevi, 21. travnja


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.


Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+




Tagovi

Najveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti