Nervozna Barca i ratnici iz Madrida

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 30.06.20. | 08:02

Teško je prognozirati pobjednika, kao i golove, ali bi kartoni trebali doći.

NOGOMETNI TIP|22:00| Barcelona – Atletico Madrid (Zbroj žutih kartona na utakmici će biti veći od navedene margine 5,5, tip više, tečaj 1,85)

Svakako derbi dana. Barca je u mini-krizi, španjolski mediji donijeli su informaciju o tome kako je nakon utakmice u Vigu gdje su Katalonci ispustili pobjedu, došlo do svađe u svlačionici između trenera Quiquea Setiena i igrača. Ona nije baš došla u najbolji trenutak s obzirom da ih čekaju Atletico i Cholov opasni reaktivni nogomet, posebice opasan za momčadi koje naginju k terenskoj inicijativi. Srećom po navijače, Barca je puno dominantnija na Nou Kampu nego u gostima, tako da se može reći da za Colchonerose vrijedi da je bilo koji rezultat osim poraza dobar. Sve u svemu, utakmica ima odličan preludij, gosti dolaze na krilima niza od četiri pobjede, a Barcelona sada zaostaje za Realom dva boda. Kladionice danas stavljaju domaćine u ulogu favorita, no s obzirom na situaciju teško je prognozirati pobjednika jer lako utakmica ode u iks. Međutim, fokusirat ćemo se na kartone, nervoza je ušla u svlačionicu Barcelone, Atletico pod vodstvom Simonea  igra agresivan nogomet, kad tome dodamo važnost susreta sve je jasno. Sudac Hernandes je lak na obaraču, posebno u važnim utakmicama. Samo Barceloni je ove sezone sudio dva puta te ih nagradio s devet žutih kartona. Na posljednjih pet međusobnih susreta prosječno je pokazano sedam žutih, a na dvije ove sezone po osam. Jednostavno očekujemo rat i brdo žutih kartona.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Susana Vera/Reuters)

 


Tagovi

bet vodičbet analizaprijedlozi i tipovikladioničarski dankladionica

Ostale Vijesti