Pool via REUTERS/Mike Hewitt
Pool via REUTERS/Mike Hewitt

Najava dana: Tražimo prve polufinaliste EURO-a!

Vrijeme Čitanja: 3min | pet. 02.07.21. | 07:44

Pogledajte što smo za danas pripremili...

ŠVICARSKA – ŠPANJOLSKA

(Nogomet, EURO)

Više se ne usudimo ništa reći kontra nikoga, a ni pohvale se baš nisu pokazale utemeljenima. Četvrtfinalni okršaj između Švicarske i Španjolske će svakako biti “na zub”. Petkovićeve trupe su dobile krila nakon frapantnog prolaska na jedanaesterca protiv Francuske dok Španjolska osjeća da diže formu iz utakmice u utakmicu i da su sposobni otići do kraja

BELGIJA – ITALIJA

(Nogomet, EURO)

Finale prije finala. Prava šteta što se Belgiji ozljedio De Bruyne, bez njega na travnjaku šanse Crvenim Vragovima značajno padaju. Postoje šanse da će i zaigrati, makar "pod injekcijom".Talijani su pak opijeni svojim nogometom. Azzurri žele naslov, no nalaze se na “težoj” strani ždrijeba.

PERU – PARAGVAJ

(Nogomet, Copa America)

Četvrtfinale Copa Americe kreće kasno noćas! Pratit ćemo iznimno izjednačen dvoboj dvije reprezentacije koje su u posljednja tri međusobna ogleda pokazale kako su “tu negdje”. Remi krajem prošle godine, i dvije pobjede Perua, no to su bili prijateljski susreti. Ovo je važno natjecanje, očekujemo thriller do posljednjeg sučevog zvižduka.

BRAZIL – ČILE

(Noomet, Copa America)

Ako dvoboj Perua i Paragvaja daje više upitnika nego odgovora, tako u slučaju utakmice Brazila i Čilea stvar izgleda jasno. Barem na papiru. Selecao je favorit protiv neugodnog Čilea, i premda su Titeovi dečki u posljednjoj utakmici grupne faze izgubili, u knockout fazu ulaze kao domaćini i favoriti za naslov

D.SHAPOVALOV – A.MURRAY

(Tenis, Wimbledon)

Romantika. Bivši osvajač ovog Grand Slam turnira je miljama daleko od prave forme, no kako kaže stara poslovica – klasa je vječna. Murray je preksinoć do ponoći držao gledatelje All Engladn Cluba budnima, svladavši Otta u pet dugih setova, a danas će pokušati učiniti isto, samo protiv osjetno jačeg suparnika. Shapovalov je igrač iz kluba 50 najboljih, i bez obzira na Murraya i njegov “dom”, favorit je u ovom susretu.

A.RUBLJOV – F.FOGNINI

(Tenis, Wimbledon)

Nakon sjajnog i zabavnog meča protiv Amerikanca Sandgrena, Rubljov u trećem kolu traži pobjedu protiv često neugodnog i nepredvidljivog Talijana Fogninija. Koliko mu je Talijan Rubljovu nezgodan se najbolje vidi iz dosadašnjeg međusobnog omjera. Rus ima dvije, Talijan čak 5 pobjeda.

N.ĐOKOVIĆ – D.KULDA

(Tenis, Wimbledon)

Novak je došao na Wimbledon obraniti naslov iz 2019. godine. U prvom kolu ga je malo iznenadio Draper uzevši mu prvi set, no kako to često bude slučaj kada je Nole u pitanju, do iznenađenja nije došlo. Novak je preokrenuo Drapera na 3:1, potom rutinirano izbacio Andersona s 3:0, a nekako sumnjamo da će biti drugačije u meču s Kudlom. Uostalom, 2019. godine su se našli na istom turniru. Slavio je Nole s očekivanih 3:0 u setovima.

MONTREAL – TAMPA BAY

(Hokej , NHL, playoff)

Nakon dvije uvjerljive pobjede Tampe na vlastitom klizalištu na Floridi, serija se seli u Kanadu. Iduće dvije utakmice će prelomiti ovo veliko finale i barem natuknuti, ili čak potvrditi novog/starog vlasnika tzv. Stanley Cupa. Tampa brani naslov, no Montreal neće pasti bez ispaljenog metka. Ovo im je zadnja šansa za preokret.

DAEGU – BEIJING GUOAN

(Nogomet, azijska Liga prvaka)

Ovdje je situacija jasna. Daegu je u svojoj grupi upisao poraz u prvom kolu, pa će protiv Kineza danas biti posebno motivirani. Razlika u kvaliteti je jednostavno nepremostiva, pobjeda Beijinga bila bi ravna sportskom čudu.

KAYA - ULSAN

(Nogomet, azijska Liga prvaka)

Slična situacija kao i u slučaju Daegua i Beijinga. Ulsan je veliki favorit iako je već upisao dvije pobjede i mirno sjedi na vrhu skupine . Ovo će biti prvi međusobni ogled dvaju ekipa, pitanje je samo koliko će puta vratar Kaye vaditi loptu iz mreže. U prva dva kola, činio je to čak devet puta. Filipinci su u ovoj utakmici – turisti.



Tagovi

najava danakladionicakladioničarski danGermania Sport kladionica

Ostale Vijesti