Minsk prekinuo seriju od pet poraza i slavio u Ledenoj protiv Medveščaka

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 19.11.14. | 22:41

Zagrebački su hokejaši ponovno radili prevelike pogreške u obrani.

Izgleda kako se najjače oružje Medvjeda, obrambeni segment igre, pretvara u bolnu točku Douga Sheddena. Medveščak je u Ledenoj ostao bez bodova protiv Dinama iz Minska koji je u Zagreb stigao s crnim rezultatskim nizom od pet poraza i prekinuo ga je (2:5).

Zagrebački su hokejaši odlično krenuli u susret i nakon uzbudljivih 15 minuta stigli su u vodstvo. Strijelac je bio Pelletier nakon fantastične akcije Segala i St. Pierrea. Ipak, baš je prva dionica igre pokazala koliko je (pre)agresivna obrana Medvjeda. Domaći su hokejaši zaradili čak četiri isključenja, a upravo je posljednje bilo presudno kada Linglet u posljednjoj minuti trećine postiže pogodak za izjednačenje.

Druga trećina igre donosi novi pogodak u mreži Medvjeda. Iako su hokejaši Dinama to mogli postići odmah na početku trećine kada Materukhin promašuje penal, na pogodak se čekalo do 15. minute kada je precizan Meleshko.

Izgleda kako su sredine trećina slaba točna zagrebačke momčadi koja u posljednjoj dionici igre prima čak tri gola (Gavrus, Vesce, Materukhin), a jedini je za Medvjede točan bio Segal.

KHL, rezultati:

Cherepovets – CSKA Moskva 0:3
Sochi – Traktor Chelyabinsk 4:1
Dinamo Moskva – Yugra 4:1
Medveščak Zagreb – Dinamo Minsk 2:5

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

MedveščakDinamo MinskKHL

Ostale Vijesti