Germania
Germania

Klubovi doniraju: Nikola Vujnović slavio na kvizu o HNL-u i za Germanijinu donaciju izabrao Udrugu “Suncokret”

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 14.12.23. | 10:02

Novu humanitarnu akciju Germanije otvorila su četiri prvotimca HNK Gorice, a najuspješnijim se pokazao crnogogrski napadač

Germania je pokrenula još jednu humanitarnu akciju. Ovoga puta u njoj sudjeluju četiri prvoligaška kluba, a među njima su Gorica, Varaždin, Istra i KK Split. Gorica je bila prva na redu, a njihovi su igrači igrali kviz.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Kviz koji je Germania organizirala igračima Gorice imao je dva kruga, a sudjelovala su četiri igrača: Filip Mrzljak, Mario Maloča, te crnogorski duo u turopoljskom prvoligašu - Nikola Vujnović i Momčilo Raspopović.

U prvom su polufinalu sudjelovali Mrzljak i Maloča, a potonji je odnio pobjedu. Naime, Mrzljak je kiksao na pitanju koje je većini zaljubljenika u HNL vjerojatno dosta jednostavno, a to je - tko je najstariji strijelac u HNL-u? Odgovor je, jasno, Ivan Krstanović i tako je popularni Popo Maloči odmah donio prednost, dok je Mrzljaku još bilo teško prepoznati jednu HNL legendu iz mladih dana po fotografiji, ali i spojiti ponuđene klubove s njihovim stadionima. 

U drugom polufinalu između Raspopovića i Vujnovića, Nikola je bio bolji u poznavanju informacija o Crnogorcima u HNL-u i to za dlaku. Sjajan mu je otpor pružio Momčilo, ali ga je odgovor 'Stefan Milić' lansirao u finale.

Konačan okršaj bio je između Maloče i Vujnovića u kojemu je Germania provjeravala koliko ova dva suigrača poznaju međusobne karijere. Zanimljivo, momci se podjednako dobro poznaju pa je rezultat na kraju bio neriješen. U doigravanju je na kraju ipak Vujnović bio bliži točnom kapacitetu stadiona Gorice pa je izašao kao pobjednik iz ovoga simpatičnog kviza.

Video Germania kviza u kojemu su sudjelovali igrači Gorice pogledajte OVDJE.

Vujnović je donaciju Germanije od 2.000 eura poslao na adresu Udruge osoba s invaliditetom „Suncokret“ iz Velike Gorice, a vas pozivamo da i dalje pratite Germanijak na kojemu ćemo vas, osim o najbitnijim aktualnostima iz svijeta sporta, uvijek redovito obavještavati o novim humanitarnim akcijama koje Germania priprema. Za početak, osim stalne 'lige' Humanitarnog listića, izvijestit ćemo vas i kako će u ovoj akciji 'Klubovi doniraju' proći ostala tri sudionika - Varaždin, Istra i KK Split. Oni će raditi i dodatne izazove, a sve detalje o njima ćemo vam javiti kroz naredno vrijeme.

 

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

HNK Goricahumanitarna akcijaGermania SportSponzorira Germania Sport KladionicaGermania Sport kladionica

Ostale Vijesti