Golijada i Linzu

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 10.06.20. | 08:03

Tradicija nalaže golove.

NOGOMETNI TIP 18:30 LASK – Rapid Beč (Oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3, tip gg 3+, tečaj 1,82)

LASK je ove godine napravio fantastičan posao. Osvojili su grupu Europske lige ispred Sporting Lisabona, PSV-a i Rosenborga. Europska sezona im je najvjerojatnije završena visoki porazom od Manchester Uniteda 0:5, no nema sumnje kako su uz Red Bull Salzburg najbolji austrijski klub ove sezone. Rapid trenutno ima bod više, tako da momčad iz Linza može preskočiti svoje takmace. Uz Rapid, samo bod im bježi i još jedan austrijska momčad iz Europske lige, Wolfsberger. Red Bull je, barem se za sada čini, otišao predaleko na prvom mjestu. Tradicionalno ovi dvoboji obiluju golovima pa smo mišljenja da će tako biti i danas. Stoga naš tip oba gol i 3+.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 

 


Tagovi

bet vodičbet analizaprijedlozi i tipovikladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti