Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Germania daje najveće tečajeve: Slaven Belupo 2.70, Bayer 2.45 i Chelsea 1.90

Vrijeme Čitanja: 3min | sub. 24.04.21. | 10:33

Nigdje nećete naći veće tečajeve.

Za početak iznimno zanimljivog vikenda – poslastica u ponudi Germania Sport kladionica. Nudimo vam nova tri najveća tečaja, a na tebi je da ih iskoristiš i još više uživaš u ovom sunčanom danu. Spomenuti tečajevi mogu se mijenjati, ali niti u jednom trenutku neće ići ispod razine najvećih na cijelom tržištu!

Dobra zabave uz sportsko klađenje garancija je na stranici Germania Sport kladionice, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Ako imaš račun na germaniasport.hr, provjeri ga svakog ponedjeljka, jer možda te čeka sjajno bonus iznenađenje! Ne zaboravi, ponedjeljak postaje tvoj sretan dan uz Happy Monday Bonus.

ŠIBENIK – SLAVEN BELUPO (17:00) DVOJKA, 2.70

Samo dva boda dijeli današnje protivnike. Gosti iz Koprivnice imaju dva boda više, a ove dvije momčadi imaju skupa vjerojatno najviše remija u posljednjih 10 susreta - čak sedam! U svjetlu tog saznanja, ne bi bilo ludo očekivati takav ishod ni danas. Budno ćemo pratiti hoće li Escobar ili Stipić biti veći motivatori za svoju momčad na Šubićevcu. Ove sezone momčadi ove sezone su se tri puta našle na suprotnim stranama. U obje utakmice u Koprivnici bodovi su se dijelili, dok je na Šubićevcu momčad Tomislava Stipića odigrala jednu od boljih utakmica ove sezone kad su golovima Lulića, Etoundija i Knolla upisali veliku 0:3 pobjedu.

BAYER LEVERKUSEN – EINTRACHT (18:30) JEDINICA, 2.45

Momčad iz Frankfurta ima aspiracije ka trećem mjestu koje drži Wolfsburg. S druge strane, Apotekari su poprilično sigurni na šestoj poziciji. Zbog toga, izrazitog favorita nema, ali ne treba zaboraviti ni da je ovaj par u načelu poslastica za sladokusce kojima je klađenje na veći broj golova uža specijalnost. Naime, manje od 3+ na njih nije dolazilo još od 2017. godine. Domaćin je posebno neugodan na svojem terenu, a iako je Eintracht izvrstan ove godine, postoji mogućnost da ih je potvrda odlaska trenera na kraju sezone malo 'razdrmala'. Spomenimo kako i jednima i drugima nedostaju četvorica te da je svih pet posljednjih utakmica otišlo na stranu domaćina.

WEST HAM – CHELSEA (18:30) DVOJKA, 1.90

Ulog je veliki, jer i jedni i drugi imaju po 55 bodova, a za vrat im s bodom manje pušu Tottenham i Liverpool. Čekićari se trebaju konsolidirati nakon poraza od Newcastlea, dok Chelsea mora 'prokontati zbog čega ih je Brighton otjerao u X. Djeluje da ih je trema pred ovaj susret uzela pod svoje ranije nego što je trebalo. Inače, Chelsea je posljednji meč između ova dva sastava dobio rezultatom 3:0, što može makar malo opustiti Tuchela pred teško gostovanje. Gosti su favoriti, svi im vjeruju, ali svoju ulogu favorita morat će potvrditi na terenu. Čekićari su opasni, ove sezone igraju jako dobro, ali u ovom londonskom okršaju ipak većina više vjeruje Plavcima.

 

Germania je spremila veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrirane igrače. Informacije o detaljima pronađite OVDJE.

 

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Germania Sport kladionici.


Tagovi

Germania daje najveće tečajevegermaniaGermania SportGermania Sport kladionicaprijedlozi i tipovitipovitipovi danatipovi za klađenje

Ostale Vijesti