Evo kako možete na veliko Davis Cup finale u Lille, bit će i posebnih charter letova

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 17.10.18. | 12:52

Hrvatska u Lilleu igra od 23. do 25. studenog.

Prodaja ulaznica počela je u ponedjeljak i možete ih nabaviti preko stranice ulaznice.hr, a usporedno s tim dogovorili su suradnju s jednom turističkom agencijom koja će raditi aranžmane odlaska na veliko finale u Lille na stadion koji prima 20 tisuća ljudi. Iz HTS-a su poručili kako je podrška igračima ključna u finalu i kako bi željeli da igrači osjete da je imaju baš kako je bilo u Zadru protiv SAD-a.

Iz Saveza je istaknuto kako su i sami igrači potvrdili kako bez navijača ne bi bilo njihovog uspjeha i upravo zbog toga rade sve kako bi osigurali najbolji mogući put svima koji žele ići pružiti podršku Marinu Čiliću, Borni Ćoriću i ostalim hrvatskim teniskim asovima. Poručeno je kako znaju da brojčano ne možemo nadmašiti Francuze, ali kako možemo biti glasniji na tribinama i tako dodatno motivirati igrače.

Za sve navijače koji žele u Lille bit će organizirani charter letovi i ulaznice za veliki dvoboj, a agencija preko koje sve ide radila je i na putovanjima hrvatskih navijača na Mundijal u Rusiji te oko toga ne bi trebalo biti nikakvih problema.

(Foto: Pixsell)

 


Tagovi

Hrvatska teniska reprezentacijaDavis Cup

Ostale Vijesti