Germania
Germania

Danski dinamit (2.25) može biti vaš hit, a Monfils (1.60) Socceroos (2.20) mogli bi vam podebljati iznos

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 23.03.24. | 10:32

Nigdje nećete naći veće tečajeve.

I kada nema voljenog nam HNL-a ili Liga petice, Germania nađe parove kojima će vas razveseliti. Tako možete u miru pogledati dvije prijateljske utakmice u nogometu, a pratiti i dobar okršaj na teniskom terenu u Miamiju.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranicino osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Slovačka – Austrija  (18.00) DVOJKA 2.20

Budući da obje momčadi ulaze u ovaj okršaj u dobroj formi, s po tri pobjede zaredom, očekujemo težak okršaj između ovih reprezentacija susjednih zemalja u subotu poslijepodne. Austrija je bez svoje talismanske figure Alabe, dok je Slovačka slabija u obrani bez Škriniara. Remi? To ste vi rekli!

Danska – Švicarska (20.00) JEDINICA 2.25

Ove momčadi susrest će se i Ligi nacija kasnije ove godine, dijele ih samo dva mjesta na najnovijoj FIFA-inoj svjetskoj ljestvici - ali forma sugerira da je Danska favorit za pobjedu. Dok se Švicarska mučila posljednjih mjeseci (tri remija i poraz), njihovi domaćini uvijek su sila s kojom se na Parkenstadionu u Kopenhagenu mora računati. Izgubili su Danci nevažnu utakmicu na kraju kvalifikacija u Sjevernoj Irskoj, ali prije toga su imali pet pobjeda zaredom, a šest i remi nakon prethodnog poraza, u Kazahstanu prije gotovo godinu dana.

G. Monfils - J. Thompson (20.50), JEDINICA 1.60

Gael Monfils želi nastaviti svoju dobru formu kada se suoči s 33. nositeljem Jordanom Thompsonom u Miamiju. Za pobjednika predstoji meč protiv španjolskog protivnika, bilo nepostavljenog Roberta Carballesa Baene ili prvog nositelja Carlosa Alcaraza. Jordan Thompson vodi protiv Gaela Monfilsa 1-0 u prethodnim susretima. Jedini meč između njih dvojice bio je u Indian Wellsu prošle godine.


Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+



Tagovi

najigraniji parovi danaGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti