Brno u šetnji Vitkovicama

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 04.06.20. | 08:06

Kvaliteta je na strani gostiju.

NOGOMETNI TIP |17:00| Vitkovice – Brno (Brno će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2, a najviše 4, tip 1 i 2-4, tečaj 1,80)

Zanimljivo, u Češkoj se ne igra pred praznim tribinama već će na svakom stadionu biti ponešto gledatelja s tim da je ulaz limitiran na određeni broj koji se gleda prema tome kolika je veličina, odnosno koliko sjedećih mjesta ima sam stadion. Tako bi domaćin mogao imati kakvu – takvu podršku navijača, ali upitno je hoće li im to pomoći budući da su oni trenutno posljednja momčad druge lige sa svega 10 osvojenih bodova dok je njihov današnji protivnik Brno drugi te će u slučaju osvajanja sva tri boda doći na svega tri boda od vodećih Pardubica. Gosti su favoriti i mišljenja smo da će do bodova, a s golovima debljamo tečaj.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 


Tagovi

bet analizabet vodičkladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti