Duka poklonio bodove blijedom Hajduku (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 3min | čet. 11.06.20. | 22:59

Splićani su teškom mukom došli do nova tri boda.

U Puli je odigrana utakmica 28. kola Prve HNL u kojoj je hajduk slavio minimalnim rezultatom protiv domaće Istre.

Utakmica praktički tek što je počela, a Hajduk sretno i spretno dolazi do gola. Juranović je u šestoj minuti ubacio s lijeve strane, a vratar domaćih Duka u pokušaju čišćenja radi veliku grešku i poklanja loptu Jairu, koji pronalazi Caktaša na drugoj vratnici, a najbolji strijelac hajduka laganim dodirom glavom posprema loptu u gol za 0:1.

<iframe width="640" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/NQe3_GoMYps" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Istra je uzvratila u 11. minuti kad je Delić pobjegao obrani gostiju te krenuo sam na Posavca, no njegov udarac završava na desnoj vratnici. Međutim, i da je zabio ne bi važilo jer je sudac podigao zastavicu i označio zaleđe.

Hajduk je djelovao da se zadovoljio vodstvom,  dok su domaći igrači iz minute u minutu djelovali opasnije. U 28. minuti Istra dolazi nadomak izjednačenja, Guzina se najbolje snašao nakon kornera te je s glavom uputio udarac, kojeg skida sa same crte gola debitant Čuić. U istoj minuti još bolja šansa domaćih, opet je Guzina bio u prilici, ovoga puta na ubačaj Lončara, ali Posavec sjajnom paradom čuva mrežu.

Do kraja prvog dijela smo vidjeli dva pokušaja Caktaša iz slobodnog udarca, no rezultat se nije mijenjao te se na odmor otišlo vodstvom Hajduka 0:1.

Na samom početku drugog dijela Hamza se obrušio prema kaznenom prostoru gostiju, ali ga na samom rubu ga skida Blagojević, za što dobiva žuti karton. Caktaš je preuzeo odgovornost s vrlo obećavajuće pozicije, no njegova plasirana lopta se odbija od živog zida.

Istra je nakon toga nastavila dominirati terenom, pokušavali su doći do poravnanja rezultata, dok se Hajduk povukao i tražio svoje prilike iz kontra napada.

Domaćini su najbliže u drugom dijelu izjednačenju bili u 77. minuti kad je Guzina lukavo prebacio Posavca, ali je lopta završila na gredi.

Hajduk je uzvratio u 79. minuti, Bili su zamalo došli do povećanja vodstva iz praktički prve prilike u drugo dijelu. Juranović je nakon brzog protuudara Bilih dobio loptu na desnoj strani i oštrim prizemnim centaršutom pogodio utrčalog Dolčega, no njegov pokušaj udarca odlazi pored gola.

Sjajne dvije prilike je imao hajduk u 88. minuti. Prvo je Jjradi oštro centrirao u peterac, lopta je u gužvi pala na nogu Isailija, no Blagojević spretno blokira te lopta odlazi u korner. No, tu nije prošla opasnost za domaće, jer je nakon kornera lopta došla do Juranovića, koji je glavom pokušao iznenaditi istrčalog Duku, no vratar domaćih ipak čisti loptu i spašava svoj gol.

U zadnjim minutama domaći sastav je krenuo na sve ili ništa, čak je vratar Duka otišao naprijed, no rezultat se nije mijenjao te su Splićani upisali nova tri boda.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

Mijo CaktašTomislav Duka

Ostale Vijesti