Borna Jaksic/PIXSELL
Borna Jaksic/PIXSELL

Rukometaši Nexea ispali iz Europske lige

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 02.04.24. | 22:52

Predrag Vejin i Marko Bezjak postigli su po sedam golova za Nexe

Rukometaši našičkog Nexea oprostili su se od daljnjeg natjecanja u Europskoj ligi nakon što su i u uzvratnom dvoboju doigravanja za plasman u četvrtfinale izgubili od njemačkog RN Löwena, ovoga puta na gostovanju u Heidelbergu sa 29-31 (16-16).

Uz 24-19 za njemački sastav iz prve utakmice prije tjedan dana u Našicama, RN Löwen je prošao dalje s ukupnih 55-48.

Predrag Vejin i Marko Bezjak postigli su po sedam golova za Nexe, dok je Jannik Kohlbacher bio strijelac osam pogodaka za RN Löwen.

Ostaje dojam kako je Nexe u Heidelbergu ipak mogao do boljeg rezultata ako već i ne do potpunog preokreta. Domaći su bolje otvorili dvoboj, sredinom prvog poluvremena vodili sa 11-8, a onda je na vrata Nexea stao Moreno Car i s nekoliko sjajnih intervencija pokrenuo svoju momčad koja je serijom 7-2 stigla do prednosti 15-13 u 27. minuti, a pred kraj prvog dijela imala i napad kod prednosti od dva gola. No, s dvije olako izgubljene lopte Nexe je dopustio Löewenu odlazak na odmor s rezultatom 16-16.

I u nastavku je Nexe imao dva gola prednosti (22-20), ali dalje od toga nije mogao. Nakon dva promašena sedmerca Našičana domaći su napravili odlučujuću seriju 6-0 te osigurali pobjedu i u uzvratu

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

RK NexeRN Löwen

Ostale Vijesti