Photo: Slavko Midžor/PIXSELL
Photo: Slavko Midžor/PIXSELL

Nikolić: “U Montpellier ne idemo s bijelom zastavom”; Čupić: "Probat ćemo nešto novo"

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 01.04.24. | 13:00

Pred rukometašima Zagreba uzvratni je susret 1/8 finala Lige prvaka

U srijedu 3. travnja hrvatski će rukometni prvaci gostovati u Montpellieru, gdje će protiv istoimenog protivnika pokušati izboriti plasman u četvrtfinale najelitnijeg klupskog natjecanja Europe, nakon 27-27 u zagrebačkoj Areni prošli tjedan.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dvoboj hrvatskog prvaka i francuskog doprvaka na rasporedu je u 20.45 sati (Arenasport), a ogled je za službene stranice kluba najavio trener Andrija Nikolić.

“U Montpellier ne idemo s bijelom zastavom. Znamo da možemo odigrati bolju utakmicu nego li je to bio slučaj u Areni i mislim da se s pravom možemo nadati da izbacimo Montpellier u osmini finala Lige prvaka. Što se same utakmice tiče očekujem nešto slično onome što smo gledali u Zagrebu. Mi očekujemo našu puno bolju izvedbu, ali mislim da će biti jednako čvrsta utakmica kao i prošle srijede. Vjerujem da će se opet igrati borbeno, gol za gol i da će se pitanje pobjednika odlučiti u zadnjih deset minuta. Što se tiče zdravstvenog kartona imamo nekih malih, sitnih ozljeda ali na to smo u ovom dijelu sezone već navikli. Vjerujemo i nadamo se da ćemo do srijede biti svi u pogonu i zdravi.”

Sličnu utakmicu kao prošli tjedan očekuje i Ivan Ćupić.

"Normalno je da ćemo i Montepllier i mi probati nešto novo i drugačije, ali između dvije utakmice je prošlo samo sedam dana, Malo je očekivati da će se nešto promijeniti, to će biti slična utakmica onoj prvoj - borbena i teška s puno preokreta. Ali vjerujem da na karakter, na mišiće, hladnu glavu i veliko srce možemo postići pozitivan rezultat", dodao je Ćupić.

"Kao uvijek idemo pružiti pravu utakmicu, ostavili smo dobar dojam, imamo aktivan rezultat iz Zagreba. Montpellier je favorit na svom terenu, ali mislim da možemo odigrati pravih muških 60 minuti i vjerujemo da možemo proći", zaključio je.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Rukometna Liga prvakaRK ZagrebMontpellier rukometni klubAndrija Nikolić

Ostale Vijesti