REUTERS/Hamad I Mohammed
REUTERS/Hamad I Mohammed

VIDEO Piastriju kvalifikacije za sprint utrku, Verstappen treći

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 07.10.23. | 17:50

Sprint utrka je večeras u 19.30 sati

Vozač McLarena Australac Oskar Piastri startat će s pole positiona u sprinterskoj utrci uoči utrke Formule 1 za Veliku nagradu Katara, jer je danas bio najbrži u kvalifikacijama.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Piastri je ostvario vrijeme 1:24.454 minute, odnosno bio je 0.082 sekunde. brži od klupskog kolege Landa Norrisa. Treći će sprintersku utrku započeti aktualni prvak, vozač Red Bulla Max Verstappen, koji je bio 0.192 sekunde sporiji od Piastrija.

Verstappen, koji je jučer slavio u službenim kvalifikacijama, danas će imati priliku osvojiti treći uzastopni naslov u sprinterskoj utrci, a za to mu je dovoljno da bude barem šesti.

Vozač Mercedesa George Russell imao je četvrto vrijeme, ispred Ferrarijevog dvojca Carlosa Sainza i Charlesa Leclerca. Do desete pozicije još su Nico Hulkenberg, Sergio Peres, Fernando Alonso i Esteban Ocon.

Sažetak kvalifikacija pogledajte OVDJE (Sportklub).

Sprint utrka je večeras u 19.30 sati.

Verstappen će u nedjelju u "pravoj" utrci krenuti s prvog mjesta. Bio je najbrži u kvalifikacijama u petak, a iza njega su bila oba Mercedesova britanska trkača, George Russell i Lewis Hamilton.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(Hina) 


Tagovi

Formula 1Max Verstappen

Ostale Vijesti