REUTERS/Amr Abdallah Dalsh
REUTERS/Amr Abdallah Dalsh

Petr Čech u 41.godini promijenio klub: Sada brani za hokejaške prvake

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 15.11.23. | 15:14

Čech, koji je upisao više od 600 nastupa za Chelsea i Arsenal, prekinuo je svoju nogometnu karijeru na kraju sezone 2018./19., a onda se prebacio na hokej na ledu zaigravši za četvrtoligaša Guildford Phoenix

Bivši nogometni vratar češke reprezentacije i Chelsea i Arsenala 41-godišnji Petr Čech pridružio se hokej momčadi Belfast Giants, kao posudba iz Oxford City Starsa, te će biti rezervni golman, priopćili su u srijedu prvaci Belfast Giantsi.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Cech, koji je upisao više od 600 nastupa za Chelsea i Arsenal, prekinuo je svoju nogometnu karijeru na kraju sezone 2018./19., a onda se prebacio na hokej na ledu zaigravši za engleskog četvrtoligaša Guildford Phoenix.

U lipnju je bivši reprezentativac Češke potpisao ugovor s trećeligašem Oxford City Stars iz Chelmsford Chieftainsa kao njihov vratar za sezonu 2023./24.

"Petr je nagrađivani sportaš koji zna što je potrebno za nastup na najvišoj razini, tako da će njegova podrška tijekom ovog razdoblja posudbe biti neprocjenjiva", rekao je glavni trener Belfast Giantsa Adam Keefe.

Belfast Giants aktualni su prvaci Elitne lige u hokeju na ledu po sedmi put u svojoj povijesti. (Hina)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Petr ČechHokejHokej na ledu

Ostale Vijesti