Simon Cooper/PA Images/PIXSELL
Simon Cooper/PA Images/PIXSELL

Ogromna razlika: Miočić i Ngannou odradili vagu, sutra se očekuje spektakl!

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 26.03.21. | 20:20

Predator nije ništa promijenio u odnosu na prije tri godine.

Sve je gotovo, vaganje je odrađeno i pred svim ljubiteljima slobodne borbe preostalo je nešto više od 24 sata uoči velikog spektakla i UFC-ove priredbe 260 na kojoj glavne uloge imaju Stipe Miočić i Francis Ngannou.

Prije nekoliko dana otkazan je sunaslovna borba između Alexandera Volkanovskog i Briana Ortege, da bi jučer Dana White potvrdio kako je u to sad promoviran ogled bivšeg vlasnika UFC-ovog pojasa Tyrona Woodleyja i Vicentea Luquea.

Vaga je pokazala kao će Stipe Miočić u oktagon ući sa 106 kilograma, dok je Predator Ngannou teži za 13 kilograma budući da je vaga pokaza nešto više od 119 kilograma.

Podsjećamo, ovo je drugi ogled ova dva borca, a prvi put je Stipe Miočić slavio nakon pet rundi jednoglasnom odlukom sudaca. Miočić je spomenuti meč odradio na vrhunskoj razini, taktički je pustio Kamerunca da se 'ispuca', a sve njegove pokušaje i 'bombe' na izvrstan je način eskivirao.

Minutu i pol prije kraja prve runde Miočić je prvi put srušio Predatora, a to je bio samo uvod i ono što je slijedilo narednih 20 minuta.

Mišljenja analitičara glede taktike koju bi Kamerunac trebao primijeniti u revanšu su podijeljena. Neki uvjeravaju da mora otvoriti meč na isti način kao i prvi put kad su se dvojica boraca našla u oktagonu te krenuti agresivno od samog početka, dok drugi pak smatraju da mora više taktizirati i čuvati snagu kako ne bi, kao u prvom meču ostao, bez iste. 

S druge strane, pomalo je šokantno, čak i sramotno, da Stipe Miočić ponovno nema ulogu favorita u ovom meču, ali sve to američkog borca porijeklom iz okolice Zadra samo dodatno motivira.


Tagovi

Francis NgannouFrancis NngannouStipe MiočićUFCUFC Fight NightDana White

Ostale Vijesti