REUTERS/Christian Hartmann
REUTERS/Christian Hartmann

Marin Čilić propušta i Wimbledon?

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 14.06.23. | 11:44

Hrvatski tenisač nakon operacije koljena još nije spreman za opterećenja na najvišoj razini

Kako nagađaju pojedini teniski portali Marin Čilić bi, nakon Hertogenboscha, mogao otkazati i nastup na ATP turniru u Londonu, ali i trećem Grand Slam turniru sezone - Wimbledonu.

Finalist Wimbledona iz 2017. godine mogao bi otkazati nastup na turniru zbog oporavka od operacije koljena zbog čega je već otkazao nastup u Hertogenboschu i Roland Garrosu.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Čilić je ove godine odigrao samo jedan meč i to u indijskom Puneu. Tamo je nakon pobjede protiv Carballesa Baene predao meč Griekspooru i od tada je Čilić izvan tenisa.

Podvrgnuo se operaciji desnog koljena, a nadao se da će se na teniske terene vratiti na Roland Garrosu gdje je prošle godine ostvario sjajan rezultat, igrao je polufinale protiv Caspera Ruuda.

No, Čilić je povratak tenisu u Parizu otkazao te još nije spreman za igranje na najvišoj razini, nakon čega je bio prisiljen otkazati i ATP turnir u Hertogenboschu.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

Čilić je i prošle godine bio prisiljen odustati od Wimbledona zbog pozitivnog testa na koronavirus. Trebao je to biti njegov 14. nastup u All England Clubu gdje je od 2014. do 2016. triput zaredom došao do četvrtfinala, a 2017. ostvario i najveći rezultat probivši se do finala u kojem zbog žuljeva nije mogao pružiti snažniji otpor Rogeru Federeru koji je slavio sa 6-3, 6-1, 6-4. (rv)


Tagovi

Marin ČilićWimbledon

Ostale Vijesti