Action Images
Action Images

Habib još nije gotov? Objava "30:0" zaintrigirala fanove

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 11.11.20. | 09:56

Znači li ovo da se jedan od najboljih boraca svih vremena vraća u oktogon.

 

Ruski MMA borac Habib Nurmagomedov nedavno je 29. pobjedom zaključio svoju savršenu karijeru u slobodnoj borbi, obranio je pojas u lakoj kategoriji pobijedivši Justina Gaethjea gušenjem u drugoj rundi, a poslije u emotivnom govoru najavio svoj odlazak iz profesionalnog sporta te skinuo rukavice i bacio ih na pod.

Rekao je kako se ne želi više vraćati u oktogon bez oca Abdulmanapa koji je preminuo od posljedica koronavirusa u srpnju ove godine te dodao kako je obećao majci da se više neće boriti.

Mnogi su smatrali kako će svoju karijeru zaključiti s jubilarnom 30. borbom, odnosno kako će poslije Gaethjea još jednom u ring, nagađalo se protiv GSP-a ili Tonyja Fergusona, međutim šokantna Habibova objava poslije borbe utišala je rasprave u borilačkom svijetu.

Odmah su krenule rasprave je li sve samo marketinški trik kako bi izvukao više love za zadnju borbu, ali mnogi su i dalje uvjereni kako je to to... Njegov agent Ali Abdelaziz nije jedan od njih izgleda, jer je nedavno tvitao „30:0“.

Ne može se sigurno potvrditi, ali znači li to da ćemo sjajnog dagestanskog hrvača vidjeti još jedanput u UFC-u?

„Razgovarao sam s Habibom, bio je vrlo emotivan poslije borbe, znate već kako to ide, ali ja imam osjećaj da bi mogao ići po tu još jednu pobjedu,“ rekao je Dana White nedavno.


Tagovi

borilački sportoviMMAUFC

Ostale Vijesti