REUTERS/Tracey Nearmy
REUTERS/Tracey Nearmy

Ćorić u prvom kolu protiv Austrijanca Ofnera Indian Wellesa, Vekić slobodna

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 05.03.24. | 12:15

Vekić je slobodna u prvom kolu a u drugom kolu čeka pobjednicu iz susreta između nekadašnje prve tenisačice svijeta Dankinje Caroline Wozniacki

Najbolji hrvatski tenisač Borna Ćorić (ATP-35.) igrat će u prvom kolu teniskog Masters turnira u Indian Wellsu, koji počinje sutra, protiv Austrijanca Sebastiana Ofnera, dok je najbolja hrvatska tenisačica Donna Vekić (WTA-36.) slobodna u prvom kolu.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Ćorić će ukoliko pobijedi Ofnera, s kojim je do sada nije igrao, prolaz u treće kolo tražiti protiv Nijemca Jana-Lenarda Struffa, 25. na ATP ljestvici, koji ga je u dosadašnjih pet međusobnih ogleda tri puta pobijedio.

Vekić je slobodna u prvom kolu a u drugom kolu čeka pobjednicu iz susreta između nekadašnje prve tenisačice svijeta Dankinje Caroline Wozniacki, sada 204. na WTA ljestvici, koja je za nastup na Indian Wellsu dobila pozivnicu, i Kineskinje Lin Zhu (WTA-62.) . S Wozniacki je Vekić do sada igrala dva puta i oba puta je izgubila, a s kineskom tenisačicom je također odigrala do sada dva susreta, no nju je oba puta pobijedila.

Petri Martić (WTA-58.) će za prolaz u drugo kolo trebati pobjeda protiv još jedne povratnice Njemice Angelique Kerber, trenutačno 607. na WTA ljestvici. Njih su dvije do sada igrale tri puta, a hrvatska je tenisačica dva puta slavila. Ukoliko prođe, u drugom će kolu Martić igrati protiv desete tenisačice svijeta Latvijke Jelene Ostapenko.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Donna VekićBorna ĆorićATP Indian WellsWTA Indian Wells

Ostale Vijesti