Action Images
Action Images

Conor se vratio u laku i službeno potvrdio veliki revanš

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 20.11.20. | 11:05

Drugi dugoočekivani povratak Conora McGregora u oktogon je dogovoren!

Irski MMA borac Conor McGregor potpisao je ugovor za borbu s Dustinom Poirierom u glavnoj borbi večeri na UFC-ovom eventu 257 23. siječnja. Njegov suparnik potpisao se na taj papir još prošli tjedan, a sad i službeno imamo borbu.

Borit će se u lakoj kategoriji, prenose izvori ESPN-a, a lokacija još nije poznata, no sigurni smo da će ju netko poslati McGregoru. Prošli tjedan Dana White je rekao ESPN-u kako će ona biti na Fight Islandu u Abu Dhabiju, „prođe li sve po planu“.

McGregor se prošli put borio prije malo više od godinu dana i trebalo mu je smo 40 sekundi po povratku u oktogon za pobjedu protiv Donalda Cowboya Cerronea u velteru. Planirao se boriti još koji put u 2020. godini, međutim zbog pandemije koronavirusa više nije ulazio u oktogon u tekućoj godini. U međuvremenu je čak najavio svoj odlazak u mirovinu, međutim on je kratko trajao.

Istog suparnika pobijedio je 2014. godine tehničkim nokautom u prvoj rundi, međutim puno toga se promijenilo od te borbe. Poirier je danas elitan borac u lakoj kategoriji, s četiri pobjede u zadnjih pet borbi protiv vrlo renomiranih suparnika.

Jedini poraz u bliskoj budućnosti doživjeo je protiv Habiba Nurmagomedova, koji je posljednji poraz nanio i njegovom sljedećem suparniku.

McGregorov povratak mogao bi iz mirovine vratiti i dagestanskog borca, nagađaju američki mediji. Habib se, podsjećamo, umirovio prošli mjesec po obrani svog pojasa protiv Justina Gaethjea, međutim mnogi smatraju kako bi se mogao vratiti za spektakularan revanš protiv McGregora. Jasno, pod uvjetom da Conor prođe Poiriera.


Tagovi

borilački sportoviUFCMMA

Ostale Vijesti