IPA/PIXSELL
IPA/PIXSELL

ATP Umag: Otvaraju Ajduković i Prižmić, Čilić neće prije 21 sat

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 23.07.23. | 18:28

Marin Čilić će tek u nedjelju navečer saznati tko će mu stajati na putu prema 2. kolu u povratničkom nastupu nakon šestomjesečne stanke zbog ozljede koljena

Prvi dan glavnog turnira Plava Laguna Croatia Opena proći će u znaku hrvatskih tenisača i Grand Slam pobjednika, jer će program na središnjem terenu (16.30 sati) otvoriti Duje Ajduković i Dino Prižmić, a zatvoriti ti ga Marin Čilić u meču koji neće početi prije 21 sat.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Nakon obračuna dvojice Splićana za plasman u drugo kolo, na teren će nekadašnji umaški pobjednik i osvajač US Opena Austrijanac Dominic Thiem, koji će ime suparnika saznati po završetku nedjeljnih kvalifikacija. Taj dvoboj neće započeti prije 18 sati.

I Marin Čilić će tek u nedjelju navečer saznati tko će mu stajati na putu prema drugom kolu u povratničkom nastupu nakon šestomjesečne stanke zbog ozljede koljena i prvom izlasku na središnji teren u umaškom Stella Marisu od 2014.

Program na Grandstandu (16.30 sati) otvorit će prvi meč u konkurenciji parova, u kojem će hrvatski predstavnici Zvonimir Babić i Luka Mikrut igrati protiv Kolumbijca Nicolasa Barrientosa i Argentinca Guillerma Durana.

Nakon toga će biti odigrana dva meča u pojedinačnoj konkurenciji. Australac Alexei Popyrin će igrati protiv Francuza Benjamina Bonzija, a program će zaključiti Japanac Taro Daniel i Španjolac Martin Landaluce.  

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.


(Hina)


Tagovi

ATP UmagPlava Laguna Croatia Open Umag 2023Marin ČilićDuje AjdukovićDino PrižmićTenis

Ostale Vijesti