Zlatan dva puta strijelac za uspješan start Milana (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 21.09.20. | 22:38

Ante Rebić i suigrači mu rutinski su došli do tri boda u prvom kolu.

Milan je uspješno počeo novu prvenstvenu kampanju Serie A pošto je na San Siru u prvom kolu svladao Bolognu s 2:0.

Rossoneri su poveli u 35. minuti. Ismael Bennacer dao je loptu u poziciji lijevo iskosa za Thea Hernandeza. Francuz daje odličan centaršut u kazneni prostor, idealan za skok Zlatanu Ibrahimoviću. Legendarni Šveđanin tu priliku ne propušta i nakon visokog skoka udarcem glavom smješta loptu u sâm kut vratara Lukasza Skorupskog za vodstvo 1:0.

<div style="width:100%;height:0px;position:relative;padding-bottom:56.327%;"><iframe src="https://streamja.com/embed/6BQm1" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width:100%;height:100%;position:absolute;"></iframe></div>

Povećanje vodstva vidjeli smo nedugo nakon povratka s pauze, u 51. minuti. Za jednu izgubljenu loptu su u duel u samom kutu kazneng prostora ušli Bennacer i Bolognin Riccardo Orsolini. Epilog je da je krilo gostiju srušilo Alžirca, a sudac La Penna nije imao drugog izbora nego da dosudi najstrožu kaznu.

S nje je maksimalno uvjerljiv bio Zlatan Ibrahimović. Udarcem u same rašlje gostujućem vrataru nije ostavio miligram šanse.

<div style="width:100%;height:0px;position:relative;padding-bottom:56.327%;"><iframe src="https://streamja.com/embed/pAZL6" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width:100%;height:100%;position:absolute;"></iframe></div>

U 88. minuti je lijevi bek Bologne radi drugog žutog kartona nakom povlačenja protivnika morao izaći iz igre.

Ante Rebić startao je u početnih 11 i odigrao cijelu utakmicu. Milan u narednom kolu ide u goste Crotoneu, dok Bologna dočekuje Parmu.

(foto: Action Images)


Tagovi

MilanAnte RebićZlatan IbrahimovićIsmael BennacerTheo HernandezBolognaSerie A

Ostale Vijesti