REUTERS/Susana Vera
REUTERS/Susana Vera

Zidaneov prijatelj tvrdi: "Zizou u PSG-u? Nema šanse!"

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 06.06.22. | 16:48

"Znamo se jako dobro. Ludo je da to mogu reči. Još kao dijete sam čuo za legendu o Zidaneu. Cijeli sjeverni potez govorio je o obitelji Zidane.."

Zinedine Zidane na klupi PSG-a. To je plan i glavna misija katarskih bogataša koji u svome vlasništvu imaju francuskog giganta. Ipak, prema pisanju cijenjenog lista L'Equipe, njegov prijatelj tvrdi drugačije i ne vidi ga nikako u toj ulozi.

Naime, neki govore kako je poveznica Zizoua s Marseillom prevelika prepreka za dolazak svjetskog prvaka iz 1998. na Park prinčeva. Francuski reper Soprano, inače blizak prijatelj sa Zinedineom Zidaneom, ispričao je svoje mišljenje o cijeloj situaciji za francuski list.

"Ekipa i ja smo razgovarali s njim oko toga, čak s malo presinga (haha). Osim toga, nikada nije rekao da! Ali mislim da nema šanse. Ma ne, ne mogu...Čak i ako nije nikada igrao za Marseille...", rekao je reprer pa opisao njihov odnos:

"Znamo se jako dobro. Ludo je da to mogu reči. Još kao dijete sam čuo za legendu o Zidaneu. Cijeli sjeverni potez govorio je o obitelji Zidane. Upoznali smo se prošle godine. Došao je na moje koncerte i ubrzo smo se povezali. Imamo sličan karakter i slične vrijednosti: težak rad i diskrecija. Od tada surađujemo kao obitelj."

Podsjetimo, Zidane je bez posla otkako je prošlog ljeta napustio Real Madrid, a s njima je osvojio tri Lige prvaka t epo dva puta bio prvak Španjolske, osvajač Kupa Kralja, španjolskog Superkupa, Svjetskog prvenstva klubova i europskog Superkupa.

S druge strane, Pochettino je prema pisanju britanskih medija i dalje aktualno ime za preuzeti klupu Uniteda s kojim navodno ima dogovor da do toga dođe idućeg ljeta.


Tagovi

Zinedine ZidanePSGLigue 1Francuska

Ostale Vijesti