Zenit pojačanje pronašao u zatvoru

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 20.09.19. | 17:00

Aktualni prvak Rusije nenadano pojačao napad.

Alexander Kokorin novi je stari igrač Zenita.

Naime, bivši napadač ruske reprezentacije je bio član aktualnog prvaka, no u svibnju je osuđen na zatvorsku kaznu zajedno sa Pavelom Mamaevom zbog premlaćivanja ruskog političara Denisa Paka te napada na šefa Državnog zdravstvenog centra.

Incident se dogodio u listopadu prošle godine u jednom moskovskom kafiću. Na snimkama koje su kružile internetom se moglo vidjeti kako Kokorin političara koji je mirno sjedio udara više puta sa stolicom.

Navodni uzrok napada je bio alkoholizirano stanje dvojca, koje je pretučeni Pak zamolio da se stišaju na što su oni uzvratili batinanjem. No, to nije bio jedini incident „veselog“ društva, nekoliko sati ranije su na jednom parkingu brutalno iscipelarili jednog vozača, što su također zabilježile kamere.

Osuđeni su na godinu i pol zatvora, ali su odslužili nešto više od tri mjeseca, jer je nakon isprike prihvaćen njihov zahtjev za uvjetnu slobodu.

Da Kokorin voli zaviriti u čašicu dokazao je i na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj, kad je nakon ispadanja Zbornaje napravio incident u jednom noćnom klubu u Monte Carlu te je bio izbačen iz nacionalne momčadi. No, nakon isprike je vraćen, ali ovog puta ruski ministar sporta Pavel Kolobkov je poručio da mu nikakva isprika neće pomoći te da nikad više neće zaigrati za reprezentaciju.

Kokorin je za reprezentaciju Rusije nastupio 48 puta i zabio 12 golova, a osim Zenita nastupao je za Anzhi i Dinamo.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Aleksandar Kokorintransferi

Ostale Vijesti