Zenit deklasirao Ural i juri prema tituli prvaka (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 14.03.20. | 19:00

Prvenstvo Rusije je jedno od rijetkih koje nije zatvorilo vrata.

Rusko prvenstvo je jedno od rijetkih koje ne da nije prekinuto, već se igra i pred punim tribinama. Danas su odigrana tri susreta, a na jednom od njih smo vidjeli čak osam golova.

Zenit je na svojoj Gazprom areni deklasirao Ural rezultatom 7:1.

Utakmica je već bila riješena u prvih pola sata, vodeća momčad lige je do 27. minute uvalila gostima čak četiri gola. Strijelci za Zenit su bili Azmoun u 9. I 15. minuti, Dzyuba u 12. i Malcom u 27. minuti.

 

 

 

 

 

 

 

 

U nastavku su domaćini golovima Azmouna u 61., Driussija u 69. I Dzyube u 72. minuti iz kaznenog udarca dodatno ponizili protivnike, koji su ipak u 65. minuti iz jedanaesterca Panyukova postigli počasni gol, ako se tako može nazvati.

 

 

 

 

 

 

 

 

Rubin Kazan je pobjedom rezultatom 0:1 na gostovanju kod Arsenal Tule došao do velika tri boda u borbi za opstanak.

Domaćini su cijelu utakmicu bili bolja momčad, čak od 55. Minute kad je isključen Makarov igrali s igračem više, međutim gosti su iz jednog udarca u okvir došli ddo pobjede. Strijelac gola bio je Davitashvili u 43. minuti.

 

 

U prvoj utakmici dana Spartak je preokretom slavio protiv Orenburga rezultatom 1:3.

Domaćini su poveli u 17. minuti golom Fameyeha, ali je u samom smiraju prvog poluvremena Ponce golom vratio situaciju na početak. U drugo poluvremenu gosti su golovima Larssona u 71. I Mirzova u 94. minuti kreirali preokret te osigurali važna tri boda.

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 


Ostale Vijesti