Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Zekić: "Previše smo 'bunarili', a njihov je vratar bio najbolji na terenu“; Čabraja: "Veseli da napokon nismo primili gol“

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 05.11.22. | 19:48

Dojam je da su oba trenera zadovoljni po jednim bodom

Zoran Zekić, trener Slavena Belupa, nakon 0:0 protiv Lokomotive u 16. kolu hrvatskog nogometnog prvenstva kazao je sljedeće:

“Mislim da smo u prvih 20 minuta zaista odlično ušli u utakmicu i napravili dovoljan broj šansi. Nažalost, nismo zabili. Nakon toga smo ušli u crnu rupu, imali smo dosta tih neforsiranih pogrešaka, pa smo sami sebi stvorili nervozu. Poslije smo se opet malo stabilizirali, pa smo imali 20 minuta s igračem više, nije često da nam se to događa. Istina je da to ponekad radimo na treningu, ali ne možeš to naučiti preko noći. Malo smo tu opet forsirali, previše smo ‘bunarili‘ te lopte, imali neke centaršuteve s poludistance. Zapravo smo u napadu ostali sa sedam igrača u istoj liniji, tako da nije bilo prilaska i traženja međuzona. Bilo je dosta utakmica ovog tjedna, čestitam svojim igračima. Ne mogu im zaista ništa zamjeriti, osim malo kvalitetnijeg pasa i završnice u zadnjim minutama. S druge strane, mislim da je njihov vratar Čavlina bio najbolji na terenu, s 20 godina prezentirao se na pravi način”, kazao je strateg domaćih.

S druge, pak, strane, Silvijo Čabraja je izjavio:

"Veseli me da smo, sada kada smo gotovo na polovici prvenstva, završili prvu utakmicu bez primljenog pogotka. Do isključenja Aliyua u 67. minuti bili smo ravnopravni na terenu. S igračem manje smo se kvalitetno branili i vjerujem kako je konačnih 0:0 realan rezultat večerašnje utakmice", kazao je trener Lokosa.



Tagovi

Zoran ZekićSilvijo ČabrajaSlaven BelupoNK LokomotivaHNLHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti