Ždrijepci pobjedom ponovno dogalopirali na vrh Bundeslige (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 01.12.19. | 20:10

Sjajna predstava na Borussia Parku.

Odigrana je utakmica 13. kola njemačke Bundeslige u kojoj je Monchengladbach svladao Freiburg rezultatom 4:2.

Domaćini su sjajno otvorili utakmicu i već u 2. minuti golom Thurama došli u vodstvo 1:0.

 

 

No, slavlje domaćina nije dugo trajala, jer gosti u 6. minuti sjajnim slobodnim udarcem Schmida poravnavaju na 1:1.

 

 

Nakon gola domaćini su potpuno zavladali terenom, u 22. minuti Thuram zabija gol, no sudac ga poništava zbog zaleđa. Do kraja poluvremena smo vidjeli još tri velike prilike Borussije, ali dekoncentracija napadača i gostujući vratar spriječili su promjenu rezultata.

Domaćini na početku drugog dijela primjenjuju recept iz prvog i u 1. minuti zabijaju ovoga puta za 2:1. brzi protunapad odigrala je Borussia, Embolo je izbacio Herrmanna, koji nesebično vraća Švicarcu za novo vodstvo domaćina.

 

 

Samo tri minute kasnije kazneni udarac za Borussiju, no Embolo pogađa lijevu vratnicu. Međutim, dvije minute poslije Švicarac vraća asistenciju Herrmannu za 3:1.

 

 

Gosti se u 58. minuti golom Holera vraća u igru. Gunter je izveo slobodan udarac te pogodio sjajno utrčalu devetku gostiju za 3:2.

 

 

No, medvjeđu uslugu u 71. minuti svojoj momčadi radi Koch te neoprezno gubi loptu na 30-tak metara od svog gola, otima je Neuhaus i proigrava Embola koji matira vratara za konačnih 4:2.

Do kraja susreta gostu su jednostavno pali, a domaći propustili i uvjerljivije pobijediti, ali Hofmann je u dvije situacije imao milosti prema Freiburgu. Borussia se ovom pobjedom vratila na vrh ljestvice Bundeslige.

U drugoj utakmici dana, Werder je na gostovanju kod Wolfsburga slavio rezultatom 3-2.

Heroj momčadi iz Bremena bio je Kosovar, Milot Rashica, koji je bio dvostruki strijelac.

Hrvatski reprezentativac Josip brekalo u igru je ušao u 60. minuti i igrao je do kraja susreta.

<div style="width:100%;height:0px;position:relative;padding-bottom:56.327%;"><iframe src="https://streamja.com/embed/0V9A" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width:100%;height:100%;position:absolute;"></iframe></div>

 

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)


Tagovi

Breel Donald Embolo

Ostale Vijesti