Reuters/Ed Sykes
Reuters/Ed Sykes

Zbog jezičine će biti za milijun funti kraći: United spremio ogromnu kaznu za Cristiana Ronalda!

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 14.11.22. | 13:10

Portugalac je u intervjuu za Piersa Morgana kritizirao Erika ten Haaga kojeg 'ne poštuje jer on ne poštuje njega', dok je za Rangnicka dodao kako nije znao tko je dok nije stigao u klub.

Cristiano Ronaldo opet puni stupce svih sportskih medija svijeta. Istupio je portugalski nogometaš, u velikom intervjuu za Piersa Morgana sasuo je drvlje i kamenje po ljudima iz Uniteda, a najviše su nastradali Erik ten Haag i Ralf Rangnick, dok je posebno zvučna bila njegova izjava da se osjeća izdanim.

Dakle, rastanak je neminovan, Ronaldova avantura na Old Traffordu došla je do kraja te je veoma izgledno kako on više neće odigrati nijednu utakmicu za Manchester United. Englezi sad dodaju kako 'neće biti suza' na nijednoj strani ako do rastanka dođe ove zime, ali prije toga, jedno je sigurno – čelnici kluba će Ronalda žestoko kazniti zbog kršenja discipline.

Posljednje informacije govore kako će Ronaldo biti kažnjen s ogromnih milijun funti, ali iako nijedan igrač u povijesti kluba nije bio kažnjen s većim iznosom, za Ronalda, čija je ukupna vrijednost procijenjena na oko 450 milijuna funti što ga čini najbogatijim svijeta, je to nešto što neće ni osjetiti.

Kako bilo, Ronaldo ovakvu odluku nije donio ishitreno, nije rekao nešto 'vruće glave', već je čekao da završi polusezona te da onda kaže 'sve što mu je na duši'. Nikoga nije štedio Portugalac te će zbog svojeg jezika sada morati dobro platiti…



Tagovi

Cristiano RonaldoManchester United

Ostale Vijesti