Reuters
Reuters

C. Ronaldo otvorio dušu: "Klub me izdao, Ten Haga ne poštujem, a mislim da znam zašto me Rooney kritizira""

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 14.11.22. | 07:29

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena napokon je progovorio o svojem statusu u Manchester Unitedu.

Jedan od najboljih strijelaca i najtrofejnijih igrača u povijesti nogometa proživljava vjerojatno najtežu sezonu karijere. Cristiano Ronaldo više nije član udarne 11-orke Manchester Uniteda, a u cijeloj sezoni zabio je tek tri pogotka u 16 utakmica. Ove sezone započeo je samo pet od 16 utakmica Uniteda u Premier ligi, a nakon što se prošlog ljeta uvelike pričalo o njegovom odlasku s Old Trafforda, nakon sinoćnjeg intervjua kojeg je portugalski veteran dao je Piersu Morganu za Talk TV, postalo je jasno - budućnost C. Ronalda u Manchester Unitedu je završena.

"Ne tjera me samo trener Erik ten Hag iz kluba, nego i još dva, tri lika. Osjećam se izdano. Osjećam kao da me neki ljudi ne žele u klubu. To traje od prošle sezone. Ten Haga ne poštujem, jer on ne poštuje mene. Ovo govorim jer navijači trebaju znati istinu. O Manchester Unitedu mislim sve najbolje. Zato sam se vratio u klub. Volim ga, kao i njegove navijače koji su mi uvijek bili podrška. No, ako se klub želi vratiti na razinu dok je u njemu bio Alex Ferguson, mora promijeniti puno toga", rekao je C. Ronaldo, a onda se osvrnuo na kritike koje stižu od njegovog bivšeg suigrača Waynea Rooneyja.

"Ne znam zašto me tako često kritizira. Vjerojatno zato jer je on završio karijeru, a ja i dalje igram na najvišoj razini. Neću reći da izgledam bolje od njega, ali to je istina..." prenosi BBC Portugalčevu izjavu.

Cijeli intervju prikazat će se u dva nastavka u srijedu i četvrtak navečer na TalkTv-u.

C. Ronaldo se okrenuo pripremama za početak Svjetskog prvenstva na koje njegov Portugal stiže kao jedan od favorita, a nalazi se u skupini H s Urugvajem Južnom Korejom i Ganom protiv koje Europski Selecao 24. studenog igra svoju prvu utakmicu na Mundialu. (rv)



Tagovi

Cristiano RonaldoManchester UnitedErik ten HagWayne Rooney

Ostale Vijesti