Jonathan Moscrop/PA Images/PIXSELL
Jonathan Moscrop/PA Images/PIXSELL

Zašto uvijek ja? Mario Balotelli ušao s klupe i u 10 minuta priredio show

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 01.05.21. | 18:18

SuperMario riješio je utakmicu protiv kluba hrvatskog stopera

Novi veliki projekt nekadašnjeg vladara nogometa na Čizmi Silvija Berlusconija Monza današnjom je pobjedom kod izravnog konkurenta Salernitane zadržala izglede za plasmanom u Serie A.

U prvom poluvremenu Monza je dominirala terenom, no domaćin je stvarao prilike, ali niti jednu nisu uspjeli realizirati pa se na odmor otišlo početnim rezultatom.

Na počeku drugog dijela, točnije u 49. minuti Monza je preko Frattesija stigla do prednosti. Međutim, samo dvije minute kasnije Gondo na asistenciju Capezzija vraća stvari na početak.

U 80. minuti trener gostiju radi potez utakmice i na teren uvodi Marija Balotellija, koji već minutu kasnije zabija za ponovno vodstvo Monze, da bi u samom finišu, točnije u 91. minuti zabio svoj drugi gol za potvrdu pobjede i vrijedna tri boda koja sui h ostavila u igri za promociju u najelitniji razred talijanskog nogometa.

Monza je ovom pobjedom izbila na četvrto mjesto s bod zaostatka za današnjim rivalima i tri za drugoplasiranim Lecceom I mjestom koje izravno vodi u Serie A. Do kraja regularnog dijela je ostalo još tri kola, a Monza već u sljedećem kad dočekuje Lecce može izbiti na drugo mjesto.

Za domaće je cijeli susret odigrao hrvatski stoper Luka Bogdan.

Balotelli je ove sezone odigrao tek devet utakmica za Monzu, no i to mu je bilo dovoljno za četiri gola.



Tagovi

Serie BMonzaMario Balotelli

Ostale Vijesti