Screenshot Sportklub/Youtube
Screenshot Sportklub/Youtube

Zanimljivosti iz Šibenika: Smijenjen Mile Petković, mijenja ga – Portugalac!?

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 28.09.23. | 12:41

Imenjak ikone HNL-a više nije trener juniorske momčadi Narančastih.

Mario Carević je 'rigao vatru' nakon što je njegov Šibenik ispao od Radnika iz Križevaca u 1/16 finala Hrvatskog nogometnog kupa. Trener Narančastih je u razgovoru za Germanijak istaknuo kao neki igrači više neće dobiti ni minute, ali dan nakon tog neočekivanog poraza prvi je nastradao – trener juniorske momčadi.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Da se ne redi o Mili Petkoviću, vjerojatno bi vijest prošla malo ispod radara, ali budući da je dotični imenjak ikone HNL-a, vijest je zainteresirala javnost.

Iako se, dakle, očekuju neki 'rezovi' i u prvoj momčadi, prvi je 'srezan' 63-godišnji stručnjak koji je na ovoj funkcij krajem prošle kalendarske godinezamijenio Klaudija Vukovića koji je na poziv Gorana Tomića otišao u Al-Nassr, ali ni godinu dana kasnije njegov je ugovor raskinut.

Razlog raskida ugovora je jedna pobjeda u sedam kola, a kako doznaje Ši-sport, na njegovo će mjesto biti instaliran portugalski stručnjak čije se ime još uvijek drži u strogoj tajnosti.

Juniorska momčad Šibenika je početkom sezone ostala bez iznimno nadarenog stopera Viktora Damjanića koji je preselio u redove Lokomotive, dok je Duje Škugor završio svoj juniorski mandat te sada seniorsko iskustvo skuplja u Vodicama. Gdje ga, zanimljivo, sada ponovno vodi Klaudio Vuković.

Inače, ime tog 'mističnog' Portugalca trebalo bi biti poznato već danas, a on bi svoj debi na klupi juniorske momčadi Narančastih trebao imati u subotu u Sesvetama. (rv)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Mile PetkovićNK Šibenik

Ostale Vijesti