Zamjena za Olma je bivši igrač Crvene zvezde

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 05.06.19. | 07:46

Dinamo je zainteresiran za bivšeg igrača srpskog prvaka.

Već je svima jasno da će najboilji igrač Prve HNL, Dani Olmo, ovog ljeta napustiti redove zagrebačkog Dinama. Sjajni španjolski veznjak odigrao je odličnu sezonu, prvenstveno u Europskoj ligi gdje je predvodio Modre do osmine finala u kojoj su bili nadomak prolazu protiv Benfice, a sezonu je okrunio titulom u prvenstvu.

ODIGRAJ Portugal - Švicarska

Iz tog razloga, Plavi su se već bacili u potragu za njegovom zamjenom, a kako pišu Sportske novosti, uprava Plavih je detektirala zamjenu za Španjolca. Riječ je o Gueloru Kangi, bivšem igraču Crvene zvezde koji trenutno nosi dres Sparte iz Praga.

> Dva Dinamova prvotimca na odlasku u Francusku i Njemačku

Hrvatski prvak zainteresiran je za usluge ovog 28-godišnjaka koji je ove sezone odigrao 30 utakmica za češki klub, zabivši 12 golova u svim natjecanjima, uz sedam asistencija. Ipak, upravi Dinama problem čini njegova odšteta koja prema Transfermarktu iznosi 3 i pol milijuna eura, a u Maksimirskoj se nadaju kako bi mogli spustiti cijenu na prihvatljivih dva i pol milijuna za Gabonca.

> Hajduk i Rijeka u mrtvoj utrci za napadačem Osijeka?

Kanga je prije Sparte, u koju je stigo prošlog ljeta, igrao dvije sezone u Zvezdi u koju je došao iz ruskog Rostova, a branio je i boje tri kluba iz domovine.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Guelor KangaDani Olmo

Ostale Vijesti