Zagreb doveo bivšeg igrača Milana!

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 07.02.16. | 12:37

Reprezentativac Sijera Leonea stiže na šestomjesečnu posudbu iz Genoe...

Konačno pojačanje u Kranjčevićevoj ulici. Prvo u ovom prijelaznom roku, ali poprilično zvučno. Novi član Zagreba postao je Rodney Strasser, bivši igrač Milana i Genoe.

Strasser u redove Pjesnika stiže na šestomjesečnu posudbu iz Genoe. Danas 25-godišnji defenzivni veznjak karijeru je započeo u domovini, Sijera Leoneu. Prvi klub bio mu je Kallon, čiji je osnivač i vlasnik Mohamed Kallon, nekadašnji napadač Intera.

Kao 17-godišnjaka uzeo ga je Milan, u kojem je proveo ukupno šest godina. Nastupio je u tom periodu na devet službenih utakmica, te zabio jedan gol, za pobjedu kod Cagliarija 1:0 u posljednjoj Milanovoj šampionskoj sezoni 2010/11. Dakle, može se reprezentativac Sijera Leonea pohvaliti i osvojenim Scudettom.

Imao je Strasser i dvije posudbe, u Lecceu i Parmi, a 2013. godine za oko 2.3 milijuna eura kupila ga je Genoa. Međutim, klub s Luigi Ferrarisa od tada ga šalje na posudbe. Ova u Zagrebu bit će mu četvrta po redu, nakon Reggine, Livorna i trećeligaša Lupa Castelli Romani u kojem je u prvom dijelu ove sezone igrao redovito – 16 nastupa i jedan pogodak.

Zagreb je uoči proljetnog nastavka sezone u vrlo lošoj situaciji. Na zadnjem su mjestu Prve HNL s tek devet osvojenih bodova i -10 za sigurnom zonom. 

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

(Foto: uefa.com)


Tagovi

GenoaMilanNK ZagrebRodney Strasser

Ostale Vijesti