Zaboravite Hajduk, Mario Gavranović već ove zime seli na Otok!

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 10.01.20. | 08:14

Izvrstan transfer za švicarskog reprezentativca.

Ovaj izvrsni središnji napadač pao je u nemilost trenera Dinama Nenada Bjelice ne zato što igra loš nogomet, već iz jednostavnog razloga što Modri prakticiraju formaciju s jednom udarnom špicom, a Gavranovićeva konkurencija je ponajbolji igrač HNL-a i "devetka" Vatrenih, Bruno Petković.

Ipak, iako popularni Gavro neće postati novi igrač Hajduka, veoma je izvjesno da će ove zime promijeniti sredinu. Prema informacijama koje dolaze iz švicarskih medija, klub koji je najviše "zagrizao" za uslugama 30-godišnjeg napadača je Birmingham City, klub koji igra u drugom rangu engleskog nogometa i u kojem od ovog ljeta igra bivši dinamovac Ivan Šunjić.

Mladi defenzivni veznjak ustalio se u svojoj novoj momčadi, a iako mu je posljednja utakmica u dresu novog kluba bila jedna od najgorih u karijeri, čelnici engleskog kluba veoma su zadovoljni s onime što su kupili iz Maksimirske 128 pa tako ne bi imali ništa protiv da naprave još jedan takav transfer.

Švicarci ne navode koliko je novaca Birmingham spreman izdvojiti kako bi Gavranovića učinio svojim igračem, ali imajući na umu platežnu moć klubova koji igraju u prvom i drugom rangu engleskog nogometa nema sumnje da bi ona bila itekako primjerena.

Za kraj valja istaknuti kako je Gavranović ranije u svojoj karijeri branio boje Lugana, Xamaxa, Schalkea, Mainza, Zuricha i Rijeke, a član dinamove svlačionice postao je u siječnju 2018.  godine. Podsjećamo kako 30-godišnjak ima važeći ugovor s Modrima do siječnja 2021.godine, a njegova trenutna tržišna vrijednost iznosi okruglih dva milijuna eura.

 

 

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

Mario GavranovićtransferiZimski prijelazni rok

Ostale Vijesti