Za njim su interes pokazali Rijeka, Hajduk i Osijek, a on se odlučio na fenjeraša 2.HNL

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 11.02.20. | 15:21

Nevjerojatan potez 28-godišnjaka s bogatom inozemnom karijerom

Ovaj 28-godišnjak nedavno je raskinuo ugovor s rumunjskom Craiovom čiji je član bio protekle tri i pol godine, a iako su interes za njegovim uslugama iskazali Rijeka, Hajduk i Osijek on se odlučio karijeru nastaviti u svojem rodnom gradu i matičnom klubu.

Ovo je definitinvo najveći ulazni transfer nekog od naših drugoligaša ove sezone, a iako se može razumijeti igračeva želja da bude čim bliže doma i da pokuša pomoći “svome” klubu kako bi i dogodine bili dio 2.HNL, nevjerojatna je njegova odluka da se pored većine hrvatskih prvoligaša, koji bi ga bez ikakve sumnje voljeli vidjeti u svojim redovima, karijeru nastavi u posljednjoj momčadi 2.HNL.

Cibalia je tako nastavila sa dobrim poslom ove zime, a Kelić bi trebao biti kamen temeljac obrane koja je u jesenskom dijelu imala toliko rupa kao da je riječ o švicarskom siru.

Podsjećamo kako ste o Keliću već imali prilike čitati na Germanijaku:

Za kraj valja istaknuti kako je Kelić uvjerljivo najveće ime 2.HNL, a ne treba ni naglašavati kako će odmah postati i najskuplji igrač lige budući da ga transfermarkt vrjednuje na velikih 850 tisuća eura.

Cibalia, iako se trenutno nalazi na začelju, odlučna je u svojoj namjeri da i dogodine igra 2.HNL, a to jasno pokazuju svojim zimskim akvizicijama kao što su Ivan Tirić, Ivan Zgrablić, Tomislav Čuljak te Renato Kelić.

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

Druga HNL2.HNLtransferiRenato KelićCibalia

Ostale Vijesti