Za dlaku: Manchester United doveo najboljeg strijelca Afričkog kupa nacija

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 01.02.20. | 08:48

Vragovi u posljednjim trenucima i službeno potpisali napadača dobro poznatog hrvatskim navijačima.

Manchester United gotovo je potpuno 'izvisio' u ovom prijelaznom roku. Zbog ozljede Marcusa Rashforda morali su se baciti u potragu za napadačem, a nakon što su dobili odbijenice na raznim lokacijama, okrenuli su se potezu očajnika.

Svoju udicu bacili su na, ni manje ni više, nego kinesku ligu te je doveden najbolji napadač prošlogodišnjeg Afričkog kupa nacija koji trenutno igra za Shanghai Shenhuu. Riječ je o Odionu Ighalu, 30-godišnjem Nigerijcu koji je igrao i protiv Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Ukoliko ga se ne sjećate, to je zato što je bio nevidljiv cijelu utakmicu te ga je u 73. minuti zamijenio Kelechi Iheanacho.

Crveni vragovi su tako na posudbu za nešto manje od pet milijuna eura, uz opciju otkupa na kraju ove sezone, doveli pomalo zaboravljenog napadača koji je već igrao u Premier ligi za Watford. U sezoni 2014./15. zabilježio je 17 golova, a sezonu poslijed 15 golova, prije nego otišao na Daleki istok.

Gary Neville je nedavno izjavio: "Ono što vam posljednji dan prijelaznog roka može dati, to je jasna indikacija da vam klub ima jako loše vodstvo". Dodajmo da je i Aston Villa samo dan ranije odbila dovesti Ighala u svoje redove.

Vrijeme će pokazati tko je bio u pravu.

 

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Reuters)


Tagovi

Odion Ighalo

Ostale Vijesti