Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Za Dinamo debitirao sa 17, igrao Ligu prvaka, a sad dolazi u 2. HNL

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 24.09.21. | 18:05

Nastupao je protiv Juventusa, Lyona, Seville...

Bojan Knežević uskoro će postati novi igrač Opatije. Bivši talent Dinama, kako piše portal Sportcom.hr, kraju privodi pregovore s klubom iz 2. HNL i karijeru bi trebao nastaviti u crno-bijelom dresu.

Svojevremeno je bio jedan od najvećih talenata Dinama, u koji je stigao 2010. iz NK Bjelovara. Za senior Modrih zato je debitirao već sa 17 godina u 35. kolu HNL-a protiv Istre 1961 u svibnju 2014. Tijekom sezone 2016./17., kao 19-godišnjak igrao je Ligu prvaka protiv Juventusa, Lyona i Seville. U sva tri susreta, bio je u početnom sastavu seniora.

Međutim, karijera Kneževića nije se razvijala prema očekivanjima i veznjak je početkom 2018. otišao na posudbu u Lokomotivu. Uslijedila su, zatim, kaljenja po Sloveniji, prvo je igrao u Olimpiji, da bi prošle godine prešao u Koper, gdje je bio do kraja sezone.

S Dinamom, za kojeg je upisao 29 službenih nastupa, oprostio se ovog ljeta, kada mu je istekao ugovor. Sada kreće ispočetka, u trenutno petoplasiranoj drugoligaškoj momčadi, koju vodi trener Tomislav Čižmarević. Knežević prema Transfermartku danas vrijedi 150 tisuća eura.



Tagovi

Bojan KneževićHrvatskaDruga HNLNK OpatijaDinamo ZagrebNK Lokomotiva

Ostale Vijesti