REUTERS/Marcelo Del Pozo
REUTERS/Marcelo Del Pozo

Xavi o Modriću i Kroosu: „Nemoguće im je oduzeti loptu pa smo se morali braniti“

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 03.03.23. | 08:54

Veliki prepoznaje velike.

Barcelona je u prvoj utakmici polufinala Cope del Rey svladala Real Madrid na Santiago Bernabeuu rezultatom 1:0. Iako je domaćin napadao u drugom poluvremenu, do pogotka nisu mogli doći te je na kraju Xavijeva momčad napravila veliki korak prema finalu.

Poslije utakmice Xavi nije likovao, znao je da je ovo tek 'prvo poluvrijeme', ali nije propustio pohvaliti hrvatskog veznjaka Luku Modrića.

„Rezultat je za nas jako pozitivan, ali ostala je još cijela druga utakmica. Zadovoljan sam onime što smo danas odradili i načinom na koji smo minimalizirali prijetnje Reala. Nemoguće je oduzeti loptu Modriću i Kroosu, pa smo se morali braniti. Nisu imali čistu šansu do 89. minute. Rezultatom smo potpuno zadovoljni, a u igri je moglo biti i bolje da smo zabili još koji gol“, rekao je Xavi pa dodao:

„Tko će biti favorit u uzvratu? Naravno da smo mi u prednosti, ali ovaj Real je dovoljno jak da i dalje bude favorit za osvajanje Kupa Kralja. Da smo izgubili, isto bih vam rekao. Što se tiče tenzija na klupi, to je normalno u El Clasicu.“



Tagovi

Xavi HernandezBarcelonaReal MadridEl ClasicoCopa del Rey

Ostale Vijesti