foto: Action Images
foto: Action Images

Wolvesi i Southampton remizirali; u Španjolskoj Athletic demolirao Betis

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 23.11.20. | 22:35

Ponedjeljak ima nešto svojih izazova.

U Engleskoj su odigrane dvije utakmice Premier lige koje nisu došle na red za vikend, a ne možemo reći da nije bilo zanimljivo.

Burnley je ostvario svoju prvu pobjedu. S minimalnih 1:0 su kao domaćini bili bolji od Crystal Palacea, nešto bolje plasirane momčadi na ljestvici te su se odmaknuli od zone ispadanja. Strijelac je bio Wood u 8. minuti utakmice. Domaćin je bio 'al pari' s gostima koji nisu bili ništa posebno bolji pa ne možemo reći da su zaslužili bod(ove) u ovom okršaju donjeg doma ljestvice.

U drugom meču dana, igrali su dva -hamptona, a na kraju su podijelili bodove s miroljubivih 1:1. Poveli su gosti iz Southamptona preko Thea Walcotta u 58. minuti, ali je stvar u konačni egal doveo Neto svojih pogotkom u 75. minuti susreta te je s tim rezultatom završeno. Gosti, kao ponajveće dosadašnje iznenađenje lige, igrali su bez najboljeg igrača Dannyja Ingsa što je domaćinima ponešto olakšalo posao, ali Wolvesi nastavljaju s nizom slabih rezultata te se od četvrtfinalista Europske lige prošle sezone konstantno očekuje nekakav iskorak.

foto: Screenshot/SofaScorefoto: Screenshot/SofaScore


U Španjolskoj je također odigran jedan susret La Lige, a u kojem je bilo podosta eksplozivnije nego u Engleskoj.

Naime, Atletic iz Bilbaoa je dočekao Betis u Baskiji te je potom goste iz Seville otpravio doma s četiri pogotka u mreži - bilo je čistih 4:0. Golove su redom postizali Ruiz (9', autogol), Capa (33'), Munian (59') te Berenguer (68').

foto: Screenshot/SofaScorefoto: Screenshot/SofaScore



Tagovi

NogometLa LigaPremier liga

Ostale Vijesti