FABIAN BIMMER/Action Images
FABIAN BIMMER/Action Images

Werder sretno i spretno do bodova u Bielefeldu (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 10.03.21. | 21:22

Arminia je tokom cijelog susreta bila bolja momčad, ali nisu znali realizirati svoje prilike.

Odigrana je utakmica 20. kola njemačke Bundeslige u kojoj je Werder slavio kod Arminie Bielefeld rezultatom 0:2.

Nevjerojatno je što su sve domaćini danas promašili, od samog starta utakmice su bili bolja momčad, no lopta jednostavno danas nije htjela u gol.

U prvom dijelu su uputili čak 10 udaraca na gol gostiju iz Bremena, koji su u tom razdoblju pucali tek dva puta, ali niti jednom u okvir. Međutim, domaćinima nisu pomogle ni brojne prilike kao ni 65 posto lopte u posjedu te se na odmor otišlo najnepopularnijim rezultatom.

Kazna za sve promašaje u prvom poluvremenu uslijedila je u drugoj minuti nastavka kad su gosti odigrali brzu kontru, koju je završio Sargent, no sve zasluge idu Rashici.

Prvi gol Werdera pogledajte OVDJE.

Nije se Arminia raspala nakon gola i dalje su pritiskali goste tražeći svoje prilike. No, i ono što su stvorili nisu znali realizirati. U 71. minuti De Medina radi neshvatljivu glupost i na sredini terena pravi prekršaj za koji mu sudac pokazuje žuti karton, no nakon poziva iz VAR sobe mijenja odluku u izravan crveni karton.

Prekršaj za crveni karton pogledajte OVDJE.

Nije gostima trebalo dugo da iskoriste igrača više i potvrde tri boda u utakmicu u kojoj su bili potpuno podređeni. Eggestein je u 75. minuti ubacio u kazneni prostor i pronašao Mohwalda, koji zabija za konačnih 1:2.

Pogledajte gol Mohwalda OVDJE.



Ostale Vijesti