PASCAL ROSSIGNOL/Action Images
PASCAL ROSSIGNOL/Action Images

Vodeći Lille doživio domaću katastrofu protiv Nimesa (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 21.03.21. | 18:51

Propustili su idealnu priliku za bijeg PSG-u i Lyonu...

Vodeća momčad francuskog prvenstva, Lille Domagoja Bradarića, vjerojatno nakon današnjeg dana neće biti vodeća momčad francuske Ligue 1.

Igrači Cristophea Galtiera imali su idealnu priliku za bijeg od Lyona i PSG-a koji večeras igraju međusobni ogled, no na svom su terenu doživjeli poraz od Nimesa, do danas pretposljednje momčadi Ligue 1.

Vrlo brzo je krenulo u krivom smjeru za domaćina koji je očito podcijenio svog protivnika. Kone je na asistenciju Eliassona bio strijelac za neočekivanih 0:1 u 12. minuti susreta, a gol možete pogledati OVDJE. Ipak, nije dugo tih 0:1 stajalo na semaforu, punih osam minuta, kada za Lille zabija Xeka na asistenciju Bambe (20'), a taj pogodak pogledajte OVDJE.

Međutim, novi je šok za domaćina nastupio u 45. minuti, kada za 1:2 zabija Ripart na veliku sreću gostiju pred odlazak na odmor, a taj pogodak pogledajte OVDJE.

No, taj je rezultat na kraju bio konačan te idućih 45 minuta igre nisu donijele toliko željene pogotke ili pobjedu domaćina koji je bio posebno indisponiran, što se možda najbolje očituje u statistici. Iako su loptu imali 72% vremena, zaprijetili su 13 puta, a od toga je tri udarac bilo u okvir vrata. Gosti su, s druge strane, u samo 28% vremena koliko su imali loptu u svojoj kontroli zapucali 10 puta, a četiri puta ozbiljnije, što dovoljno govori o fokusiranosti gostiju u odnosu na domaćina kojem bi ovaj poraz mogao presuditi u utrci za naslov u Francuskoj.

Svi ostali rezultati dosad odigranih utakmica ove nedjelje:

Izgled tablice u Ligue 1 (bez derbija između Lyona i PSG-a):



Tagovi

NimesLilleLigue 1

Ostale Vijesti